Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

Sbohem a šáteček, už Vás číst nebudu, pane Zbyšku, nějak mi z toho není dobře!

12 1
možnosti
ZH

Mně je z Babiše taky pěkně zle.

1 9
možnosti
ZZ

Obří dluh po předchozí vládě z doby covidové má každá současná vláda. Ty vlády, které nejvíce se drží protiruských sankcí, mají i nejvyšší inflaci. Vlády, které sankce neprožívají jako my, mají i inflaci výrazně nižší a zimy se nebojí tak, jako naše vláda.

;-(

9 1
možnosti
ZH

Jaká obsese vás nutí trpět nad mými blogy?

1 6
možnosti
OD

Nedvědi nevědí, že tůristi...máme konec léta, ve vzduchu bzučí komárci.

Lidé nevěří Fialovi a proto si vytírají zadek, někteří se i myjí a čistí si zuby. V podstatě, cokoliv lidé dělají, dělají to proti vládě a pro nemajitele, nepolitika, nestraníka a nekandidáta v jedné osobě. Pan Kostelecký - Krkovička.

5 1
možnosti
PN

P16e54t19r 19N64e84d66v53ě12d

20. 8. 2022 19:33

Chi, chi, chi...tohle vážně dělají? To jsem netušil. Babiš a spol nedávno říkali, že se hygiena dodržovat má. To jsem si myslel, že jste větší drsňáci a vy dodržujete, co chtěl Babiš ....

Ovšem ten myšlenkový pochod, že když lidé nevěří Fialovcům, tak vše co dělají, tedy i ten nákup dřeva a uhlí, dělají proti vládě....ten je naprosto geniální. Bravo. Poslechněte, nejste Vy dokonce člen ODS, nebo TOP?

2 0
možnosti
JL

Obecně vzato: český stát na tom je tak, jaká byla úroveň uvažování českých politiků, kteří tu vládli a dokázali lidi zblbnout, aby je zvolili. Problémy se vesměs řeší post a ad hoc, málokterý politik je vizionář. Vizionář byl celkem slušný Edvard Beneš, který uletěl včas před Adolfem, místo aby čekal, až dorazí se svými vojsky.

0 0
možnosti
PN

P11e71t69r 89N78e90d64v28ě48d

20. 8. 2022 14:59

Páni, takhle sáhodlouze a zvláštně okomentovávat, že lidé nevěří svému premiérovi...

https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/neni-duvod-k-panice-cesko-podle-fialy-zimu-zvladne-plynu-bud/r~166d403e083411eda873ac1f6b220ee8/

A zábavné je podání, že za to může Sobotka a Babiš.

Když napadl v ČT09 Okamura vládu, že nic nedělá s plynem, bylo mu Witovskou jasně vysvětleno, že stát nemá koho donutit, protože ničemu nešéfuje.

Plynovod z Polska zcela evidentně nechtěli využívat distributoři, ale klidně tu posouváte, že viník je Babiš.

Jinak klobouk dolů za Vaše věštecké schopnosti. Je potřeba si vymýšlet, co by bylo za Babiše, jde to určitě snáze, než vyjádřit názor na kroky vlády Petra Fialy.

21 5
možnosti
ZH

Článek je primárně o tom, že Babiš je blábola, protože míchá na jednu hromadu různé věci. Navíc věci, které má dílem na svém hrbu (nekonal). A že předchozí dvě vlády nekonaly, to tvrdí ten článek z ČT24, já to jen stručně shrnul.

Co by bylo za Babiše je celkem jednoduše predikovatelné. Dostatečně to předvedl za covidu.

7 8
možnosti
AM

Pane Hlinka neberu vám váš názor, že vláda nemá řešit problémy a potřeby lidí (podle mne mylný). Ale můžete tedy objasnit, co má vláda řešit a proč oproti té minulé nabobtnala o 3 ministry a víc jak desítku náměstků ?

12 2
možnosti
PK

Každé konání establishmentu se koneckonců dotkne těch co chodí po této planetě.....

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 2
možnosti
ZH

:-) Ne, to je fakt jeho oficiální stránka, protože tam hojně zveřejňuje osobní propagandu. Takovou, že to představy o fejku vyvrací. Součástí té propagandy je, jak by Babiš dělal všechno líp a všechny zachraňoval. Domyšleno do důsledků, brzy bychom jako stát pod jeho vedením zbankrotovali.

1 1
možnosti
Foto

J62o57s30e31f 48B85á29r94t46a

20. 8. 2022 13:24

Jste jako ta naše vláda: Za všechno může Babiš a Putin.

10 8
možnosti
Foto

Za válku na Ukrajině a plynové vydírání pochopitelně Putin nemůže...

3 1
možnosti
PK

Dřeva je v lese skutečně dosti pane Hlinko, objevil jste tímto blogem Ameriku. Těžíme si ho se souhlasem místního lesníka každoročně a nespoléhali jsme se ani na AB, natož na Fialu a cena poněkud stoupla....a pokud se lidé masově zásobují, činí dobře...

12 0
možnosti
ZH

Drobný problém je v tom, že letos vytěžené dřevo by mělo aspoň 3 roky ležet, než ho vhodíte do kamen. Což vám nevyřeší letošní zimu.

0 5
možnosti
Foto

nevěřím ve Fialovu bídu, ani na menstruační nouzi.

2 1
možnosti
  • Počet článků 472
  • Celková karma 23,32
  • Průměrná čtenost 2078x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli