Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem zvědav na další analýzu poté, co Ukrajinci nevyslyšeli autorovo prohlášení, že protiofenziva, která vytlačí Rusy z obsazených území, je fantasmagorie. :-)

0 0
možnosti

Máte pravdu v tom, že slepenec v poslední době opravdu perlí. A zdaleka se nejedná pouze o ty Vámi zmíněné dvě fifleny.

1 1
možnosti

Ale mnohé důvody, které Paroubek uvádí v našich sdělovacích prostředcích zcela zapadly a nijak se neventilují.

;-(

0 0
možnosti

Jiří opět špatně. Phantom není

F-35. Kontrolní otázka Jiří. Jak se pozná útočná stíhačka? Má vysostné znaky ruského letectva.

0 0
možnosti
Foto

F-35 není v žádném případě záchytný nebo přepadový stihač. je to bitevník (řečeno postaru)s raketami převážně vzduch země.

0 0
možnosti

P73e49t47r 19L65u20k30e30š

16. 8. 2022 23:27

Pár poznámek k uveřejněnému guláši: "Phantom F-35" neexistuje, F-35 Lightning II ano. "Jaderné hlavice", přesněji jaderné pumy, má ve výzbroji kdejaký letoun, například F-4 Phantom II - jeden exemplář letounu máme již 30 let v kbelském muzeu. Jaderné pumy nemáme, nikdo nám je nedodá a nikdo je nepoptává. F-35 Lightning II je víceúčelový letoun a dost by mě zajímala definice termínu "útočná zbraň". V našem případě by nepochybně v první řadě plnil úkoly spojené s ochranou vzdušného prostoru. Zmíněných 14 Gripenů rozhodně nestačí, což bylo opakovaně deklarováno v době zařazení do našeho letectva. Hrstka Gripenů řešila jen samotné zachování nadzvukového letectva. Původně mělo být provozováno 24 kusů, což je minimální a před lety dobře zdůvodněný počet. Ministryně obrany Černochová si nějaký ten rok odsloužila v podvýborech a výborech souvisejících s bezpečností a obranou a čtyři roky předsedala Výboru pro obranu. Rozhodně nemá kvalifikaci získanou na střelnici Matějské pouti. Termín "roztomilá hlavinka" měl patrně naznačit, že ministryně patří do kuchyně, ale nevšiml jsem si, že by z ní padala moudra, kterými pan Paroubek oblažuje čtenáře blogů.

0 0
možnosti

Ministryne valky by porad nekde chtela bojovat a predevsim dotovat zbrojni prumysl jinych zemi z CR dani. Takze chce koupit letadla, ktera na nic nepotrebujeme a ktera jsou predrazena.

Mimochodem, uplne prvni historka, proc jsme se zbavili MIG 29 byla, ze CR zadne nadzvukove letectvo nepotrebuje, protoze letadlo celou CR preleti za par minut. A ejhle, puvodni historka zapomenuta a najednou ho potrebujeme. No ale uz mame Gripeny, sice to neni kdovijaky zazrak, ale nejakou praci to snad udela. A predevsim mame pro ne infrastrukturu, ktera by se pro F-35 musela budovat z nuly. No a provoz F-35 je take paradne drahy.

2 1
možnosti

Jste správný politik. Rád řeknete b, přičemž nikdy nezmíníte a.

0 0
možnosti
Foto

Tohle může napsat osoba odvolávající se na absolvování Vysoké školy ekonomické. Neuvěřitelné. Tohle zplodit lze jenom v totálním šílenstvím.RvRvRv

1 1
možnosti

U vašich příspěvků si to také myslím.

;-D

0 0
možnosti
Foto

vždyť už jednou Západ Rusko uzbrojil.

/zvonka to vyzerá, že jen na deset let.

0 0
možnosti

Nové závody ve zbrojení?

Po tom toužíme?

Co se takhle zamyslet nad příčinami konfliktu?

4 1
možnosti

A23d62a40m 47M12a54l78ý

16. 8. 2022 21:21

Příčiny: Ruský imperialismus?

2 1
možnosti

Trumfnout ruského robopsa bude hračka.

3 0
možnosti

Ano, lze Putina uzbrojit, a to i bez slaboduchých blogů. :-)

8 2
možnosti
Foto

tak uzbrojujte, pane Zieglere, ale za svoje

6 8
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS