Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D96a97v76i89d 45V19l73k

17. 8. 2022 15:05

Tak jsem se o sobě zase něco dozvěděl .Jsem teatrální pozér a samozřejmě lhář, sprosťák. Svoje historky ,které sice Poborský nikdy nečetl, ale ví že je opisuju, protože je slyšel stokrát(mohl byste být konkrétní, protože jen sprostě lžete) Taky jsem uplakánek, protože jsem si dovolil být kritický k zlatému vládnímu teleti a tak dál. Diskuse plná lží a urážek. Hádat se s vámi pánové nebudu a nebudu ani psát protiblog ve kterém bych to autorovi vrátil. Mně by totiž ten blog asi admin strčil do Hydeparku. A ten "Lídldědedek" měl určitý konext. Hezký den přeju.

1 3
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti

Tentokrát 👍.

V akci nenakupují pouze pracháči a pózeři. Nevím, proč by se za to měl člověk stydět.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 4
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti

Boháči přece vždycky pohrdali chudinou.

1 0
možnosti
Foto

V Lidlu ovšem nenakupuje jen chudí lidé...nakupují tam i ti, kteří chtějí dobrovolně dobře a šetrné hospodařit...

2 0
možnosti

On pan Bárta nemá takovou zkušenost jako pan Vlk.

Proto pan Bárta nepsal to, co napal.

Na karmu to rozhodně není.

0 0
možnosti
Foto

Na rozdíl od pana Vlka vím, jaké mají práva minoritní akcionáři ČEZu a že mlácením pěstí do stolu se situace nevyřeší. Také vím, že spousta lidí se konečně začalo chovat hospodárně a mnohé zboží ze svých potřeb dobrovolně škrtnou či se pro ně stane nedostupným luxusem. Víte, že dost lidí konečně začalo nakupovat jen to co potřebuje a spousta potravin neskončí vyhozených v popelnici? Doba plýtvání a rozežranosti skončila a je třeba to přijmout jako fakt....

3 0
možnosti

P88e83t74r 77N17e50d76v91ě30d

16. 8. 2022 18:13

Jestli jste slevový lídldědek? Když to zmizelo z diskuse, tak se to asi někomu, kdo nás tu hlídá nelíbilo. Já mám pocit, že je nás naprostá většina. Já jsem stoprocentně slevová Globuskobliha, Billakobliha, byl bych i Lídlkobliha a tak dál. Má paní taktéž. Kdo nenakupuje raději cokoliv tzv. v akci je podle mě obyčejný lhář.

Já vím, že pro většinu z vás "bojovníků" byl blog pana Vlka překvapivý. Já ho docela chápu. Co tak čtu ty vyjádření hrdinnů z té vaší strany plotu, tak jste všichni připravení se omezit a šetřit. Jestli jsem pochopil správně, tak pan Vlk provozuje několik obchůdků s ňaminama. To znamená chlaďáky a podobné věci, tam asi těžko může šetřit, neb by riskoval zkažení a ztrátu. Jestli platí teď už čtyřnásobek, tak se těžko může vejít do původní kalkulace. Bude to dotovat že svého? Těžko. Zdraží zboží za které už nejspíš také platí víc? Stane se pak jeho zboží neprodejné? Je tak trochu v pasti. Nedivím se jeho "vzteku". Nebude jistě sám

7 0
možnosti

Přesně.....dokud psal pan Vlk proti minulé vládě, tak byl pro mnohé zde hrdina. Teď si dovolil zkritizovat současnou vládu - jejich posvátnou krávu - a je hned vyvrhel, kobliha, putinovec a podobně..... přeju mu hodně sil.

6 0
možnosti

Tak tím pádem jsem pětačtyřicetiletá letákobabka :-) Jinak já v podstatě na ceny donedávna nekoukala a neměla je ani v hlavě, ale teď, když je i u běžných věcí rozdíl i 200%, tak to nekoupím už z principu a prostě si dám něco jiného. Jinak u farmářů na cenu tolik nekoukám, ale k někomu, kdo lidí nazývá lůzry a socky bych určitě nešla.

2 0
možnosti

Vaši diskuzi u Vlka jsem nečetl, nadávat si do "slevových dědků" je samozřejmě nejen neslušné, ale řekl bych, že i hloupé. Nadávat vládě za její neschopnost zase naopak považuji za naprosto legitimní, nicméně určitě také trochu pošetilé, protože ti se budou držet koryt tak dlouho, jak jen to bude možné. Nicméně, člověk si tak snad aspoň uleví.;-)

Já považuji nákupy ve slevách naopak jako pravicové, protože je to pro mne přístup správného hospodáře i když sám jedu do hypersuper jen když něco zapomenu a nebo když tam jedu pro maso. Protože řezník, který tam má pronajatou prodejnu, má slušný výběr i ceny. Ale jinak si vystačím cca 2x týdně s nákupem v místní Jednotě, pekárně nebo i masně, kde už můžu vybírat poslepu a prohodit pár slov s místními děvčaty nebo známými. No a protože kupuju v malém a jen to, co potřebuju, utratím možná míň, než kdybych studoval slevové akce a jezdil do marketů do města nakupovat výhodně "na komoru".

3 0
možnosti
Foto

Zdravím... Sice David ulít, ale buďte trochu empatickej. Když něčemu dáte tolik let života.... A nám rozhodně nestačí začít šetřit aby se to zachránilo. Někdy mám taky sto chutí do toho praštit...

3 0
možnosti

David řekl prostou pravdu.

5 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.