Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R58o53m27a79n 42K71o56z21e56l

17. 8. 2022 12:36

Nejvíc obvykle nadávají "lepšolidi" nebo ti, jejichž kandidát nevyhrál, pořád omílají, že nevyhrál kvůli lžím a dezinformacím. Samozřejmě lži a dezinformace mají vždy spojeny jen s tím, koho nechtěli a často jsou zhrzeni tak, že volají po návratu prezidentské volby do Parlamentu, když lidi nevolí, jak by chtěli oni.

0 0
možnosti

Jsme konzumní společnost, jejím znakem je, že konzum všech požitků je na prvém místě. Na morálku se nehledí. Jedním ze znaků konzumního člověka je, že se řídí podle reklam. Každý kandidát musí dát na reklamy miliony. Ty mu dají sponzoři pouze tehdy, když vědí, že se jim to vrátí. Kandidát, který nepřistoupí na tuto hru nemá šanci.

0 0
možnosti

Pro mě je důležitá i úroveň první dámy (pána). Také to nebyla a není žádná sláva. A bude někdy?

0 0
možnosti

Každopádně s těmi posledními dvouma, to byl hmat do záchodni míse :-(

1 0
možnosti

Včera si i s polovičkami popovídali. Copak vymysleli ...

0 0
možnosti

Volení zástupci jsou jen obtiskem názorové struktury společnosti v daném období a ta se mění. V demokratické, názorově pestré společnosti (díky za ní) není jednoduché vybrat a zejména se dohodnout na kritériích výběru.

Například názor, že oligarchové do politiky nepatří byl popřen volbou jak u nás, tak v USA a i jinde.

0 0
možnosti
Foto

Hezká úvaha, naráží tu na jeden problém. Nějak nelze najít subjekt, který nemá aspoň to malé přízvisko zlo. Já si to naprosto výjimečně myslím o Marku Hilšerovi, ale nepochybně tu hned bude spousta lidí, kteří ho jako zlo uvidí...

0 0
možnosti
Foto

J82o21s71e34f 89B43á62r14t58a

16. 8. 2022 10:06

Hilšer, který běhá pomalovaný do půl těla na tiskovce vlády a který 17. listopadu spolu s van Gemundem vyhazuje kytky z pietního místa od "nevhodných dárců. Myslíte si, že to je člověk, který chce spojovat národ?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS