Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Krásné vzpomínání... díky R^

1 0
možnosti

Pionáýrské tábory....pro introverta peklo :-)

1 0
možnosti
Foto

Kájo, jak by to byly moje vzpomínky... pětkrát jsem byla na táboře jako vedoucí malejch holek a bylo to úžasný... a jako dítě jsem byla na jednom děsným táboře a na jednom skautským super táboře... jo... děkuju ti za krásný čteníR^V

1 0
možnosti
Foto

Zuzi díky a díky za komentář V No jako vedoucí je to lepší ;-) Taky jsem byla asi 2xR^

0 0
možnosti
Foto

Káji, co mi to děláš, holka? Kde mám tady sehnat borůvky?:))) Jdu dělat teda meruňkové knedle a vzpomínat na moje tábory... a děkuju ti za nádhernej návrat do dětství, i do toho mýho:-)))

1 0
možnosti
Foto

Ahoj Marti V Děkuju :-) Ráda Tě vidím holka. Bude nějaká tvoje autogramiáda letos? ;-)

1 0
možnosti

J39a29n 61M55a19r20e66k

15. 8. 2022 5:46

Ta osmdesátá léta byla opravdu úžasná. Na př: V roce 68 jsme odešli do Kanady...což byl dle komunistů zločin, ještě i v osmdesátkách, i když ČSSR podepsala Helsinské dohody. Moje matka vyslýchaná na Stb. taktéž rodiče manželky. Opravdu báječná léta. Ovšem pro ty, kteří jezdili na pionýrské tábory to byl ráj na zemi. zadrátovaná země, na hranicích stříleli ty, kteří se snažili odejít do zahraničí bez požehání úřadů...ale pionýrské tábory byla balada.

0 0
možnosti
Foto

Co Vám na to mám říct pane Marek, každý to vidíme podle toho, jak jsme ta osmdesátá léta prožili (a naši blízcí). Já ve svém okolí nemám nikoho, kdo by na dětství (v té době) nevzpomínal s láskou V

0 0
možnosti
Foto

Karličko, úplně chápu, že jsi tábory jako dítě neměla ráda. Já to samé. Cizí děti a pak ty hry, připadaly mi takové vynucené, příliš organizované. A to jsem byla jen jednou jedinkrát. Milovala jsem být o prázdninách se "svojí" smečkou dětí, u nás doma, kdepak nějaký tábor. Bezva článek!

1 0
možnosti
Foto

Jarmilko děkuju za komentář, já to měla stejné, ale musela jsem na tábor každý rok ;-D

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
  • Počet článků 265
  • Celková karma 34,82
  • Průměrná čtenost 3722x
Pražanda, která žila 12 let ve střední Itálii, ráda na ni vzpomíná, ale ještě raději vzpomíná na osmdesátá léta v Československu.

Co mě baví? Žít, snít a vzpomínat :) 

Má kniha Zrzavé dětství v socialismu.... jestli se chcete vrátil v čase......, tak tady!