Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P76e89t43r 75S43k45á68c34e52l

19. 8. 2022 22:08

Ale co je asi lepší?

----------------

Na tuto otázku závěrem bych autoru odpověděl - lepší je úplně někdo jiný. Protože jinak se přeměn nedočkáme, protože oni neschopní chlapci, kteří nás do marasmu přivedli, nemají na to nás z něj vyvést, že? Zdravého rozumu je nám třeba...

0 0
možnosti

A také méně ideologie, když ten zdravý rozum této vládě chybí.

;-(

0 0
možnosti

Anketa

Koho byste volili prezidentem ve druhém kole, pokud by postoupili Andrej Babiš a Petr Pavel?

Andreje Babiše 26 %

Petra Pavla 67.9 %

Ke druhému kolu bych nešel/nešla 6.1 %

0 0
možnosti

P80e50t49r 47S91k78á36c67e49l

19. 8. 2022 22:06

Zvláštní, já viděl exkluzívní průzkum s opačným pořadím. Tak babo raď.

0 0
možnosti
Foto

Naprosto se ztotožňuji, skvěle napsáno.R^

Fakt výživná diskuze. Je zřejmé, že dost "čtenářů" nechce chápat napsané slovo..... :-)

1 0
možnosti

Čtenáři chápou že inflaci nezavinil Fiala.

Jenže on teď - 10 měsíců po volbách - vládne a má tu moc a povinnost ji řešit.

A to nedělá, jinak by nebyla trojnásobná ve srovnání s Francií a dvojnásobná ve srovnání s Německem nebo Rakouskem.

Jestli to neumí nebo se bojí je jedno, měl by odstoupit a pustit k tomu někoho, kdo to řešit bude.

V naší situaci je jedno jestli byla Babišova vláda dobrá nebo špatná, máme jinou vládu a ta špatná je.

1 0
možnosti

Vláda je špatná, to nic nemění na tom, jestli byla minulá lepší nebo horší.

3 0
možnosti

jj, asi jako byste si mel vybrat mezi uriznutim nohy s buresem, nebo uriznutim prstu na ni s fialou.

0 1
možnosti

Vláda ANO nebyla jen vláda ANO, ale ČSSD a ANO a nebyla nic moc, rozhazovačnost Maláčové a slabý Petříček to kazili docela hodně a další také nebyli zrovna trefou do černého a i z toho pohledu je současná vláda ještě něco horší a tím pádem v širším porovnání v EU je to opravdu bída s nouzí, stačí se podívat jak si stojíme v porovnání s dalšími členy EU, prakticky jsme všude někde na konci, jediný ukazatel, kde jsme na tom dobře je nezaměstnanost, ale i to se zřejmě brzy zhorší, až budou krachovat další a další firmy a další omezovat svou činnost.

4 2
možnosti

Naopak, sám jste popsal, proč byla předchozí horší (zatím) "rozhazovačnost Maláčové" a dodal bych, nejen jí. A taky zavření ekonomiky taky moc nepomohlo...

0 0
možnosti

Píšete o všem a vlastně o ničem. Ano, za současnou situaci nemůže současná vláda, ta může "pouze" za to, jak problémy ne-řeší a hlavně odborně nevysvětluje. Ani Vy nevíte "vocogoo". Lipsko není žádná mantra. Jak vysvětlil mluvčí ČEZu, většina el.energie se prodává u nás a do Lipska jde pouze zlomek. Ceny jsou vysoké proto....bo proč ne, když se to vyplatí. Současná koalice si našla svého třídního nepřítele - Babiše. OK, proč ne, ale bohužel to s programem nemá nic společného. Apropó, nebudu obhajovat kohokoli, ale cca 10 let nám zde tehdejší opozice tvrdila, jaký je AB zločinec - no sem si nevšiml, že by za něco bručel, či byl odsouzen (nezaměňuij se stíháním, to je jiná píseň). Dnes jsme se od Pekarové dozvěděli, že kauzy STAN jsou marginální....no nevím, AB nikdo v poutech nevedl, na rozdíl od kámošů Rakušana. Nestraním ani jednomu a uznávám, že řešení současné situace není jednoduché. Ale jak se praví, to nejjednodušší bývá to správné.Tím se řídí i ministr zdravotnictví Válek, ktetý nicneděláním "vyhrál nad Covidem". Alespoň to tak prezentuje....avotomtoje

20 4
možnosti
Foto

Polostátní energetická společnost ČEZ prodává 95 procent své produkce elektřiny v České republice, do zahraničí vyveze asi pět procent produkce, a to jen v případě, kdy ji nelze prodat na českém trhu. Primárně prodává ČEZ elektřinu koncovým zákazníkům a ostatním českým obchodníkům jako je PRE či E.ON přímo bilaterálně nebo přes elektronické obchodní platformu. ČTK to řekl mluvčí ČEZ Ladislav Kříž. Ceny elektřiny v Evropě se ale odvíjí od její ceny na burze v Lipsku.

4 2
možnosti

P46e28t20r 88P31r91o39k49o10p

14. 8. 2022 20:11

Nějak mi chybí hodnoceni fialoveho předvolebního tvrzení, že mají recept na inflaci.

PS: Jako sláma z bot vám čouhá, kdo je správňák a kdo padouch. Stačí když v jedné větě vedle sebe napíšete Babiš a Petr Fiala :))))

Pak uz stačí zvolat: Do toho, do toho a svůj tým, kterému se vůbec ale vůbec nedaří, ale za to je náš, pořádně z tribuny podpořit.

11 3
možnosti

recept na inflaci je jednoduchy, netisknout nekryte penize.

5 1
možnosti

Aby tu nebyla u „kritického“ voliče Fialova obludária zmínka o Babišově voliči. Zkusme se podívat na typického voliče FO (dokonce kritického), samozřejmě stručně, bo počet znaků ošálit nelze. Pro typického voliče FO je nejkritičtější kauza „Dozimetr“, neb inflace je u nás pořád ještě příliš nízká, energie stále ještě příliš levné. Debatovat nad Lipskem, Čezem, atd nemá smysl. Neb typický volič Fialova obludária netuší, co nyní představuje ta burza. Netuší, že s trhem už nemá nic společného. Netuší, že povinnost býti na burze není. Je to pro něj složité, proto je správné problematiku vysedět. Žádná opatření – jakékoli je a bude babišovské. Vysedět – to znamená být ten echtovní pravičák.

Za inflaci může Babiš se svými „vrtulníkovými“ penězi z doby covidu, nic nevadí, že celé to dnešní FO tehdy ječelo – dej víc, dej víc, dáváš málo.

Volič FO nemá potuchy o tom, že jeho sekta má v parlamentu na rozdíl od Babiše většinu a může cokoli z EU stran GreenDealu neratifikovat.

Typický volič Fialova obludária tvrdí, že vina za nečinnost jeho zbožštělé vlády padá na Babiše. To on může za nečinnost FO. Typický pravicový volič Fialova obludária tvrdí od počátku počátků, že se musíme zbavit závislosti na levných energiích. Nejlépe bez náhrady a hned Tento autor patří k těm sofistikovanějším. Je kritický – ke komunikaci. Že prázdných slov a lží se nikdo nenají? Kampak s tím na „kritické“ zbožňovatele FO.

Typický volič FO v Evropě rekordní inflaci společně s návrhy na otužování v přicházející zimě vítá přímo se svazáckou jiskrou v oku a pevným odhodláním – wir schaffen das. A že mají recht, to dá přece - rozum.:-)

15 7
možnosti

Jiste, ze neexistuje povinnost byt na burze. Ale co s tim ma co vlada?

2 2
možnosti
Foto

Velká karma, JaroslaveR^R^R^. Kdybych se pokusil něco sám na dané téma napsat, asi bych dospěl k velmi podobným závěrům.

Pokud jde o ANO, myslím, že už by toto uskupení dokázalo žít nezávisle na Babišovi. Přežilo by už bez šlauchů napojených na Agrofert. Bez Babiše bude líp i v ANO:-)

10 3
možnosti
Foto

Zdravím Vás, Viléme. A děkuji:-). Přiznám se, že takhle jsem o tom vůbec nepřemýšlel. I když tedy Schilerová s Havlíčkem se zjevně naučili hodně:-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS