Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Spolecnost pro bezlepkovou dietu a dalsi organizace zastitujici lidi s omezenim stravy bojovaly roky za to, aby bylo uvadeno presne slozeni potravinovych vyrobku. Absence informaci jim komplikuje situaci az ohrozuje zdravi.

Povinnost reflexnich pasu: jako ridic ukazuji potomkum, kdy uvidime neosvetleneho cyklistu bez reflexnich pasu na uzke nocni silnici. Pochopili.

Povinnost prilby: Obcas nejakemu lyzari v Alpach zachrani zivot.

Napriklad.

1 0
možnosti

Chtěl bych vidět ty rozumné lidi, kdyby stát úplně zrušil rychlostní omezení na všech komunikacích.:-P

1 0
možnosti
EH

Míra svobody a společenská odpovědnost by měla být v rovnováze. Vaše svoboda kašlat na zdraví ujídá z mé životní úrovně. Léčba není levná. Svoboda kuřáka dokonce přímo ohrožuje mé zdraví.

Jsem pro svobodu a spoluúčast. Nepovedený adrenalinový zážitek si každý musí pojistit nebo zaplatit sám. Proč ne svobodu ničit si zdraví?

0 0
možnosti
Foto

Z jedne krabicky cigaret plati kurak cca 80% dani. Zrovna kuraci maji predplaceno ;-)

0 0
možnosti
OD

Koukám, že ideologická gerontofilie plynule přechází v politickou koprofágii. Inu, Mahlzeit!

2 1
možnosti
VN

Máte pravdu. Stát nám mluví do života víc, než je zdrávo. A bude to jenom horší a horší. Bylo by krásné, kdyby se staral jenom o to, o co má, ale co by dělali všichni ti absolventi pochybných vysokoškolských oborů? Kde by své těžce nabyté znalosti uplatnili? :-)

0 0
možnosti
Foto

A jak, mohu-li se tázat, rozpoznáváte od sebe pochybný a nepochybný obor?

Není míněno ironicky, zajímá mne opravdu, jak to myslíte.

0 0
možnosti
MV

Stát vám NUTÍ helmu na hlavu při jízdě na kole, nebo lyžích? Nemusíte ji na hlavu nasadit, ale nepral bych ani vám (pokud jezdíte na kole nebo na lyžích) úraz hlavy. Pokud i toto má být vaší cestou do senátu pak navrhují claim: "Nebudu vám nutit helmy" - při vás populisticky zvládnutelné a pro skupinu méně vzdělaných voličů jednoduše pochopitelné. Proboha, opravdu máte chuť na senát a pomoci vám k tomu nabízí testy zde na blogu? Dost smutné!

4 1
možnosti
Foto

Vaši voliči jsou k Vám tak tolerantní, že si určitě můžete nějaký tem metrák navíc dovolit.

1 0
možnosti
Foto

Ale jen aby se vešla do senátorské sesle, jinak ani deko navíc.

1 0
možnosti
MV

Taky zíram, či je člověk schopen udělat pro židli v senátu. Zdravím Vás, Věrko.

4 1
možnosti
Foto

Trošku mícháte hrušky a jablka.

Tak třeba helma na hlavě při sportu je možná dle Vás individuální záležitost. Nicméně stav po těžké kontusi mozku při pádu na hlavu bez helmy (která by nositele ochránila), vyžaduje následně mnohamiliónovou péči, která navíc nemusí být "užitečná", v případě, že stav skončí kómatem na dlouhou dobu. Označení okraje schodiště aspoň někoho ochrání od zlomeného kotníku. I ta padesátka v obci je pro její obyvatele lepší, než jízda bez omezené rychlosti.

Pokud se někdo přejídá a vypadá jak vagón, je to taky společenský problém, ale řekněme, že poněkud méně, než výše uvedené.

Měl by už dávno být u zdravotního pojištění bonus a malus. Pak by došlo k žádoucí samoregulaci některých návyků.

8 0
možnosti
  • Počet článků 189
  • Celková karma 31,60
  • Průměrná čtenost 2315x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik