Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bytostně blekotu nemám rad. Ale jedno se mu musí nechat - děla to skvěle.

Začal se motat bydlikem po republice. Nikdo - krom jeho skalních, by o tom nevěděl. Ale poměrně rychle s nim vyrazili novináři a téměř denně byl report od vládních politiku - kde je zrovna Babis... Proč? Proč, ho nenechají blábolit nesmysly bez povšimnutí?

On od začátku jede kampaň pro předčasné volby a doufá, ze budou.

A teď, teď to dospělo do stavu, že jede cirkus ve složení principál, policejní doprovod a novinářská karavana s on-line přenosem.

Na setkání přijde 20:20 příznivců a odpůrců k tomu je 50 policajtu a hromada novinářů.

On tam mele nesouvisle věty, příznivci dostanou čepici proti slunci někam na zahradu a tašku na nákup. A Babis z toho má vyloženě srandu.

Nikdy jsem se o nej nezajímal, šle teď jsem videl záznam novinek z náměstí - “myslitele” v obou táborech, ale přímý přenos.

0 0
možnosti

Blbé je, že současná vláda nemůže vést stejnou kampaň jako Babiš. Ten je zaměřen na intelektuálně značně nesmělé lidi, kteří potřebují zkratkovitá hesla a nějakého jasně uchopitelného viníka. V tom je Babiš fakt dobrý. No možná tedy ani to neumí, ale je schopen si nechat napsat scénář a ten pak věrohodně papouškovat. Současná vláda nemá šanci tuto skupinu lidí oslovit.

Na druhé straně je skutečností, že vláda téměř nekomunikuje s občany, což jí odežene i voliče, kteří jsou intelektuálně smělejší. Jako Babiš to dělat nemůže, ale komunikovat by měla výrazně víc.

2 0
možnosti

L64e61o 98K55R82Á27T97K54Ý

13. 8. 2022 21:13

Vezměte si Mlejnka, ten má sqělou školu...

0 0
možnosti

Dobrý den, pane Hlinko! Sice jste požadované pomocí nedosáhl, ale nepochybně jste zašťoural v srsním hnízdě pořádným klackem. Usuzuji z toho, že se do Vás pustila elita - Zavadil, Korecký, Danda, Nedvěd.

Předvedli vskutku unikátní přehlídku všech možných argumentačních faulů, skvělý přehled demagogie a odvádění pozornosti.

Škoda jen, že pořád nevíme, co Blabola vlastně chtěl říci. A asi se to ani nedozvíme. Zato se, předpokládám, dozvíme něco o mně.

Dobře jste to napsal. 👍

18 1
možnosti

No vidíte, a to ještě i teď článek vystaven i na hlavní stránce. Možná i redakci zajímalo, co chtěl jejich (ne)majitel říct. A nic...

0 0
možnosti

Praví se pane autore, jaká opozice , taková vláda a pak je v dnešn ídobě více naslouchat slovům vlády,bo ta řídí zemi. Škoda, že nemáte odvahu se v blogu zamyslet nad obsahem projevu pana F. pro národ, ale jste jeho volič a tak sebekritiku jen tak někdo neunese.

Tak především by si někdo měl s panem F. sednout a vysvětlit mu rozdíl mezi stlačeným (CNG) a zkapalněným (LNG) plynem. Dále by mu měl někdo vysvětlit, že energetický suverenní stát rozhodně nikdy tato země nebude.

Posléze by si měl znovu probrat s poradci ODS, jestli je vhodné jako sice rádoby ale stále prý konzervativní strana navrhovat zestatnění energetiky

A nakonec by měl panu F., který tvrdí, že plynu máme na zimu dostatek, někdo vysvětlit, že plyn v zásobnících na českém území není náš, jak si zřejmě myslí. Ledaže bychom měli plyn uskladněn jinde. Možná ten plyn někde v Evropě je, ale kde a jestli se k nám přepraví, to ví jenom pánbůh. A pan premiér, samozřejmě.

Takže nazýváte li slova AB bláboly, tak pro slova pana F. se těžko hledá slušný a zde použitelný výraz.

12 8
možnosti
Foto

"jaká opozice taková vláda";-D;-D;-D to se říká, jo? Takovou hloupost jste mohl vymyslet jenom vy. Nikde jinde o tom není zmínka.:-/

2 5
možnosti
Foto

Babišova vláda státní dluh ze 1683,3 miliardy snížila na 1622 miliard. Ani v dobách růstu a prosperity se tím pádem nepodařilo zadlužení státu významněji smazat. Jak toho dosáhla ??? Dosáhla toho tak, že nebyly, žádné investice a reformy a v první řadě žádná reforma penzí, která do budoucna velmi podstatně zatěžovat státní rozpočet. Žádné investice do vzdělávání, podpory inovací, modernizace a digitalizace státu. Celé slavné Babišovo snižování státního dluhu tak bylo založené na tom, že se zvyšuje HDP, tudíž poměr zadlužení k němu klesá. Přesto nebyly výjimkou rozpočtové schodky. Přesto Babišova vláda z 1,6 bilionu korun státního dluhu na konci roku 2019 dokázala dluh zvednout na 2,5 bilionu korun na konci roku 2021. Česká republika se v letech 2020 a 2021 zadlužovala rekordním tempem, které nemá v jejích novodobých dějinách obdoby. Náklady na pomoc státu v boji s nemocí COVID-19 přitom tvořily jen 10 procent podle NKU. Úroky z peněz, které si vláda Babiše půjčila jsou ve výši 274 mld. .Prostě vláda Babiše státní peníze projedla slušně řečeno.

15 11
možnosti

Pro zvyšování HDP musíte nejprve vytvořit předpoklady. A ty byly vytvořeny. Při stávající inflaci by HDP měl růst přímo astronomicky - a on tak neroste, proto si tu modrostačí úderku si ponechte pro svůj stranický sjezd !

Jediné co za Fialovy vlády roste - je inflace a další zadlužení.

:-P

8 8
možnosti

Já vám vysvětlím, že ten váš Blábola rozdal 800 miliard lidem, živnostníkům a firmám, zatímco Fiala nerozdal nic a utratil stejně. Dál vám vysvětlím, že by Fiala měl Blábolovi líbat zadek za to, že mu předal zemi s 2% nezaměstnaností, díky tomu rozdávání. Protože kdyby slovutný premiér Fiala s géniem Stanjurou měli řešit ještě nezaměstnanost, tak si může rozpočet i ekonomika odkráčet do kelu rovnou.

9 12
možnosti
Foto

Nezaměstnanost za éry Babiše vystoupila ze 2 procent na 8 procent v roce 2021.Nejmenší podporu v době covidu dostali živnostníci a největší podporu dostaly nad národní společnosti a kasina. I zpěvák David a Lucie Bílá bylo podpořena.

5 4
možnosti
Foto

No já bych si tipla, ze to Blábola myslel tak, že když on rozdal 800 miliard, tak by Fiala měl také rozdat 800 miliard. Ale je to jen tip, v těch blábolech aby se čert vyznal.;-):-)

7 0
možnosti

Jenže Fiala plánuje rozdat ještě mnohem víc. Předběžný plán rozpočtů na další 3 roky je každoročně mínus 300 mld, to dělá s letošním rokem souhrnně 1,2 bilionu....a to ekonomika roste. Babiš udělal sekeru 800 mld ( při poklesu ekonomiky asi o 5,5% v r.2021)....

1 1
možnosti

Z tohohle bláboly musí mít těžkou hlavu i Prchal.

8 0
možnosti

Dobře mu tak. Neměl se upisovat ďáblu.

1 2
možnosti

Já nevím, co to povídá - 800 mld je dost. řekl bych, že hodně peněz ta vláda ANO rozházela za roušky a vakcíny. ...podle mě zbytečně, ale dá se to pochopit, když opozice vykřikovala něco o genocidě a vraždění Čechů...Ale jinak: Babiš se řídí správným heslem , že důležité je být vidět i negativní reklama je OK. Jeho voliči vyrajcování krvavými bitkami s píšťalkami půjdou masivněji volit - jsou to vesměs babky a dědové nad hrobem, takže potřebují nějaké stimulanty. Stačilo?

5 1
možnosti

J76o81s65e35f 41N58o66v29á56k

15. 8. 2022 11:33

No nevim, jak moc Blabola rozhazel za respiratory. Me jeste porad Blabola osobne nedonesl respirator, ani jeden jediny, jak na zacatku Covidu verejne slibil.

0 0
možnosti

Chápu, pro Vás je ten Babiš životně důležitý. Nu jiné prioritně zajímá topení v zimě a ta 20%-ní inflace. Holt jsme každý jiný a uvažujeme rozdílně. Některým to nedojde ani v 70-ti letech.:-)

7 10
možnosti

;-D;-D;-D Bez Babiše bych žil zcela spokojeně a trefoval bych se do jiných politiků. Jenže Babiš je jako terč naprosto nepřekonatelný. Hloupost, neschopnost (a zároveň všehoschopnost), bájná prolhanost, sobectví, hamižnost atp. - to vše v jedné osobě. Jinak bych toto vše musel poskládat z více osob, pokud bych chtěl takovou komplexnost.

10 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS