Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte paní Kolářová pravdu, bohužel. A bohužel vidíte i ty příspěvky. Lidé, lidstvo a hloupost - v celé své kráse. Myslíte, že lidstvo má šanci přežít a nezlikvidovat sebe samo?

3 0
možnosti

J47a27n 81B98u88r23d64a

8. 8. 2022 17:13

To je tedy veledílo 8-o

2 0
možnosti

Jo aha, aktivisti jsou fujky fujky, protože paní autorka sama sebe pasovala na mediátorku, Tak to potom jó ;-D;-D;-D

4 0
možnosti

Kdo nám tu horuje pro rodinu?

Paní autorka se narodila do radostného optimismu 60. let. Do školky jí s maminkou vedl rudoarmějec a pak už to bylo dětství v normalizaci. Děda s bábou na vesnici (bojujeme o důchoďák) nebo ve starobinci, na vsi na výměnku.

Děti ve škole, kde souška sleduje, co se doma říká, potom v odpoledním sirotčinci (pionýr) či na sportovišti, protože rodiče lámou socialistické rekordy a děti jim mezitím, co kvrdlají ze šichty na schůzi, aby byl poukaz do Jugošky, vychovají soušky učitelky, soušky družinářky, svazačky a mládežnice. O víkendu buď výpad do Hobitína na chajdu nebo hra na buržoazii při nedělní návštěvě kostela a rodinném obědě s následnou procházkou v městských sadech.

Křeč společenská, křeč rodinná, křeč lidská, tak si jako dítě pamatuji dobu, ve které paní skoro senátorka prožila pubertu. Když to skončilo, byla dva roky po promoci na právech a kandidátka členství KSČ.

Svátost manželství a členství ve straně, která rodinu rozbíjela lépe než nacisté?

Vážně?

Kdo se v roce 1987 hlásil ke komoušům? Vlastně, já vím, jiistej Kobza z SPD. odborník na psychopaty, pan Koukolík a mnoho jiných. Mají jedno společné, pořád se hlásí, znova a znova.... sáhli si na moc a ona je uštkla a oni chtějí ještě a ještě...

5 2
možnosti

Ten plus je omylem. Skutečně nepatřím mezi zdejší partu z buzuluku. Jinak, s tím, kdo se kdy hlásil ke komunistům, i v pozdějších 80. letech, je tam spousta zajímavých jmen.

0 0
možnosti
Foto

Tolik zodpovědných nezávislých vyvolených a jmenovaných i celých nezávislých institucí, a hle, zafouká větřík, a už by se celí ohýbali pod TLAKY:-)

1 0
možnosti

Všichni tématem postižení, prosím, zacpěte si nos, tato paní tak touží po erárním platu, že řekne i to, co se z lesa neozývá. Štvát vždy zpruzené venkovany proti malé menšině je holt ten okresní přebor o místo v Senátu. V rámci boje proti LGBT extravaganci zprudíme život a uděláme občany druhé kategorie z těch, které na Gay Pride neuvidíte. Z bulvárního boje o pozornost je náhle pokus o ústavní šikanu.

To je taková ta správná česká nota - kostel nenávidíme kvůli restitucím, ale schováme se do něj před těmi, kteří nám vadí, jsou jiní a to my neradi. Tak na ty čtyřprocentní použijeme to tmářství, kterému se jinak už sto let po hospodách posmíváme. Svátost manželství, rodina - to vše v zemi, ve které 40% rodin nedožije 7 let. V zemi, kde některé populární osobnosti mají i čtvrtého manžela, v zemi, která uctívá Husákovu "svátost prstenu a bubnu výměnou za byt v paneláku a bezúročnou půjčku na linku a pokojovou stěnu, aby bylo kam dát křišťál, Thuna a hrnky z Bulharska, než se rozvedeme a pan otec vyrazí s kufrem za jiným křišťálem a hrnky z Jugošky". V zemi, kde to, co dnešní dívky řeší antikoncepcí, řešily jejich dnes cnostné matky potratem.

Typicky české, nejvíce po druhých chceme to, co sami co nejméně dodržujeme.

Když na půlstoletí zamrzne vývoj, dohání se to těžko a pro některé je to moc velká změna, protože vyrostli v neměnnosti. Ti jsou obětí dneška a nad nimi krouží političtí supi, které přitahují mršiny, které již nemyslí, ale k urně ještě dolezou. Volební souručenství zombie a nemrtvých.

7 2
možnosti

Rád bych autorce připomněl její vlastní článek, který před časem zveřejnila.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/normalni-zivot-tradice-konzervatismus-versus-zapad-levice.A220213_173502_domaci_albe

"Otevřete noviny a nestačíte se divit. Popisují tam divný, cizí, neznámý svět a vnucují vám, abyste popřeli svůj a žili ten jejich, jedli jejich jídlo, věřili v cizí bohy..."

Otevřu noviny a nějaká Kovářová mi říká, co mám nebo nemám chtít. Takže dle něj se taky řídím. Budu poslouchat svůj rozum, nenechám si nic vnucovat, tedy ani od Vás, nenechám si znechutit ten pobyt na Zemi, který mi byl přidělen. Předpokládám, že dál napovídat nemusím. :-)

6 0
možnosti

a může mi paní autorka vysvětlit, jak rozvrátí mou rodinu to, že se veznou franta s karlem a božka s mařkou a nedejbože ještě budou mít stejná práva?

5 1
možnosti

Nemůže, ale autorka má za to, že ji tento a podobné texty usnadní cestu senátu. Lidí jsou různý...

8 3
možnosti
Foto

Netušil jsem, že se paní Kovářová pokládá za boha nebo bohyni.

6 2
možnosti

Za či se považuje je její věc, za co je považována je věcí jiných.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS