Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Stastny. Vysvetleni je velmi jednoduche. Podali jej rusove sami. Tak to ospravenily.

"Buď tu bude Rusko, nebo jaderná poušť".

Rusové elektrárnu zaminovali a odpojují jeji provoz. Oznameni dnes 8. 8. 2022!!!. Co se udalo v elektrarne do dneska, nam rusaci nenapsaly

1 0
možnosti
JF

Tak Hlavu XXL jsem sice nečetl, ale rozhodně bych nebyl určitě tak blbej, abych si dal na zahradu jadernou elektrárnu, aby mi ji snad ještě nějakej jinej kolemjdoucí a ještě větší debil crashtestoval vosterjma. Ale jak známo jaderný elektrárny za to nemohou, to jen všeobecná blbost je všeobecná zbraň hromadnýho ničení.

0 0
možnosti
Foto

Nebylo by jednodušší kdyby se Vaši oblíbenci z Ukrajiny stáhli? Pak by nevznikly pochybnosti, dohady, diskuse a ani tento blog.

3 0
možnosti
PN

Ja napriklad na Ukrajine zadne oblibence nemam, stvou mne tam svou neochotou jednat vsichni. A jestli si vy myslite, ze se Rusove stahnou z Donbasu a z Luhansku, tak to je stejne pravdepodobne, jako ze se USA stahnout z obsazenych ostrovu v Tichomori.

3 2
možnosti
JL

Popravdě už mě to je jedno - v kontextu toho, že Rusko chce rozhodně a za každou cenu dobýt Novorusko, obsadit na věčné časy, mě nějaká jader.elektrárna nezajímá. Rusové se zbláznili a v tomto rámci se dobré se pohybovat.

0 0
možnosti
LJ

Podle mezinárodních smluv, které podepsalo i Rusko či SSSR se všichni signatáři zavázali neutočit na jaderné elektrárny a neumisťovat do jejich blízkosti zbraně. To v případě vílky, jelikož však tady o válku nejde, tak je tam Rusové umístili.

1 0
možnosti
PN

Je to podruhe v historii, kdy nekdo zautocil na jaderny reaktor v chodu. Pred tim to byli USA, kteri bombardovali maly reaktor (nebo dva) v Iraku.

1 1
možnosti
PN

Ruske ostrelovani Rusy obsazene elektrarny? To je tak uveritelne jako ty blaboly "nestrannych" Bilych Prileb ohledne chemickych zbrani pry pouzitych Syrskou Armadou v dobe, kdy Syrane hnali ISIS ze Syrie ve velkem stylu.

6 3
možnosti
Foto

Tak nevím, vojensky zdělán nejsem a tak nemám jednoduché vysvětlení. Maně mne napadá, jesli se náhodou nemohlo jednat o akci "Zlomený šíp"? Nebo si Ukrajinci sami likvidují výrobnu elektřtiny? Ale jak přemluvili Rusy, aby v jejich zastoupení, jejich jménem, ale na vlastní účet stříleli a bombardovali elektrárnu? Také mohli Rusové kanonádu mylně zaměřit, protože oni přece bombardují jen vojenské objekty v rámci denacifikace a odzbrojení. Také tam mohli Rusové být, ale v době vlastního bombadrování už nebýt. A nebo úplně jinak - mohlo se jednat o řízenou skrytou demolici v ruském zájmu, aby získali zakázku na novou výstavbu.

Ne, ne, tak jednoduché jako Hlava 22 to v žádném případě není, to nám nepodstrkujte. Klidně ve hře mohou být i americké zájmy o novou výstavbu a proto Amíci podstrčili Rusům špatné koordinátory nebo něco podobného. Jednoduché vysvětlení v takovém případě neexistuje, ostatně jako v celé této speciální vojenské operaci, protože si nedokážu představit páchání zvěrstev na civilním obyvatelstvu, když jde jen o denacifikaci a už vůbec bych nepochopil, že v dnešní době by mohl jeden stát ukrást uzemí jinému bez toho, aby dostal přes prsty.

Doporučuji popřemýšlet a hledat jiný vzor.

6 0
možnosti
PN

Rusove od USA GPS koordinaty nedostavaji, ty dostavaji Ukrajinci.

3 3
možnosti
PB

..... ZJE, posmrtně vyznamenaní pohraničníci vstali z mrtvých, přízrak Kyjeva létající na trenažeru z PC hry, hromadná evakuace z Mariopolu rovnou do zajetí,- nóóó, a dneska čerstvej špek z Londýna - "pravděpodobně" si Ivani po Doněcku, kerej maji pod kontrolou osm let, sami rozházeli motýlkový miny?!,-.... Yossarian teho blba přihrával, ale z tehoto by sa fakt pomátl!

3 0
možnosti
PN

Prece neni mozne, aby ty motylove miny po Donecku obsazenem Rusy rozhazeli hodni Ukrajinci?

1 0
možnosti
AM

A42d47a43m 73M57a21l64ý

8. 8. 2022 11:31

"To víš, že jo"

Je jasné , že Rusko by nikdy nikoho nenapadlo, Rusko by nestřílelo na civilisty, Rusko by neumisťovalo zbraně do jaderné elektrárny.

Navíc ruští představitelé nikdy nelžou ...

No a když je to tak, tak není co řešit. Žádná válka není, žádná Ukrajina není. Jen USA má furt nějaký problémy ...

;-)

7 0
možnosti
TB

Lžou všichni na obou stranách ;-) Rusko napadlo Ukrajinu, střílí civilisty, umístilo vojáky a zbraně do jaderné elektrárny na území, které zabralo - to znamená území, ze kterého ho sotva někdo vyžene - to znamená území, které s nějakou dost velkou pravděpodobností dopadne jako Krym. Proč by v takové situaci na tu jadernou elektrárnu Rusáci stříleli?

4 1
možnosti
Foto

:-) Hlava XXII ? Mnoho se nezměnilo. Od ,,kdo je tady navigátor?" po ,,musíme ho zmizet!":-/

3 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1871x
Místní patriot, který ví, že Krušné hory jsou krásné

Seznam rubrik