Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J19a47n 65M49a91r28e47k

8. 8. 2022 15:56

Proč nepíšete, že se třeba rozpadne Lucembursko, proč jste vy všichni tak posedlí USA? Tuším, že ten rozpad USA je jen vaše zbožné přání...o tom už jsem slyšel a četl před dávnými 70 lety.

1 0
možnosti
MP

R^ Pro tu první větu článku jsou podány zajímavé důkazy např. v knihách Dr. Dispenzy, či Dawsona Churche.

0 0
možnosti
JL

jejda, paní smotala dohromady 3 věci - svoji rakovinu, svoje manželství, paralelní průběh existence a dokonce se tam vešel i rozpad USA. Gratuluji k uzdravení - to je fajn. Manžel udolal 3 další ženy? Zajímavé. Čímpak je asi k sobě přitáhl? Odhaduju prachama. A Stanek pořád něco věští. Ten kolaps USA je zbožná touha jeho nepřátel. Už to čtu asi 20 let, jak USA zkolabují, dolar se zhroutí, Amerika se rozpadne na dvě části, případně zmizí pod mořem.---Je rozhodnuto? Ano, to je možné, protože některé vize budoucnosti sedí a jakto? Protože budoucnost je už dána a jen se to převíjí jako filmová smyčka. Matrix jede. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 10,48
  • Průměrná čtenost 564x
Jako nenapravitelný idealista si myslím, že všechno má smysl v poznávání a poznání, že každý člověk může svůj život udělat  šťastnějším.  Proto jsem po spontánním uzdravení plicního nádoru a "bosém" přechodu ohně v r.1993  hledala s mnoha lidmi odpověď na otázku jak to udělat. Tak vzniklo pojmenování opakujícího se obecného mechanismu lidských životů -  Automediace®. Napsala jsem knihu "Zpověď advokátky... že všechno je správně?" a občas nabízím inspiraci popisem svých lidských vhledů... 
Těším se...

Kontakt: www.voriskova.cz

Seznam rubrik