Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Nancy je nezbedná dívka a činí vše dle svého rozhodnutí a vůle a na pana B. se rozhodně neohlíží, btw. její výměny nejen slovní ale i papíry lítaly s Trumpem byly potěšením pro žurnalisty:-):-):-)R^

2 1
možnosti
JK

Jó kdyby to tak šlo, aby se Rusko s Ukrajinou vzalo kolem ramen a "co jsme si, to jsme si. Deme na panáka. Hej ty USA, nalej si taky".

Pokud by šlo o národy, proč ne, ale tady jde o mocnáře, který nesnese poslouchání názorů spodiny. Když ona myšlenka vlády lidu se začne přibližovat k jeho trůnu stává se agresivním a má proč. Ovšem je zvláštní, že diktátoři se domnívají, že myšlenku lze zastřelit, ubodat, ukřižovat, či jinak násilně sprovodit ze světa. Diktátoři se znovu a znovu pletou, myšlenky vyhrávají a nepoučené lidstvo to stojí spoustu životů. Jediná šance je, sesadit diktátora co nejdříve.

0 0
možnosti

R^.

Připomněl jste mi taktéž zapomenutou parodii na Cotton Fields, kterou jsme pěli na vojně:

"Ja v kalchóz Jasnája zvězda

jédu v česť 26. sjézda

Ubiráť chlópok na paljách

Mnóga chlópka v Ljujzijáně

jěščo ból'še v Uzbekistáně ..."

1 0
možnosti
Foto

Byly doby i klidu. kdy se řeklo lidu. Leccos. Ba i Herman řekl, Natašo, bylo to charašo. To však není žádoucí, prej lepší peklo horoucí. Až řeknou kubánští kozáci, ba i kozaté kubánky, že zas prej přijde čas. I pro banky. Na truhle s mrtvolou ...:-(

3 0
možnosti
JL

Ja bych rekl vynikajici, Pan Prouza popsal soucasnou situaci nejvystizneji ze vsech blogaru!

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik