Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podívejte jak ministerský předseda země, která předsedá EU, kritizuje tuto instituci :

https://www.youtube.com/watch?v=hxY-gbjpNXQ

;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Takže vláda by byla silná, kdyby rozdávala dárečky všem hlavně důchodcům a kdyby okoukala každou socialistickou myšlenku, která kde koho v Evropě napadne a hned by ji použila. Rozpočet nerozpočet, čísla se nějak zakroutí a ono to půjde, co mám je do toho co bude za pár let, blahobyt teď a tady, hurá.

Rozhlédněte se kolem sebe, Češi mají spoustu peněz a rozhazují je, protože peníze co si několik let schovávali ve "štruzoku" ztrácejí hodnotu. Za minulé vlády dostali vybraní voliči spoustu dárečků a tak je u nás inflace přesně podle jejich kupní síly. Až jim prachy dojdou, tak se uklidní i inflace. Část Čechů se chová přesně podle vašeho scénáře, jako by tohle bylo poslední léto a myšlenky na budoucnost potlačují. Proto je tak důležité pomoci pouze těm, na které se dárečky nedostali a dnes jim rezervy došly. To je i názor mnoha ekonomů a debata je jen o tom, jak těm potřebným pomoci co nejrychleji, efektivně, bez šíleného papírování. Mimochodem, ty šílené formuláře jsou také dílem minulé vlády.

3 2
možnosti
Foto

Nevím, jestli rozumíte psanému textu, nebo jste to nečetl, ale v mém blogu rozdávání dárečků a zadlužovaní kritizuji, takže prosím nepište voloviny.

1 0
možnosti
Foto

Nejdražší elektřinu mají Němci. Plyn LGN se prodává za nižší cenu než zemní plyn.Mezi největší akcionáře ČEZ patří podílové fondy skupin American Funds (2,6 procenta) a Vanguard (1,58 procenta). Žádných 10 procent.

3 2
možnosti

V porovnání ke kupní síle se plete jako vždy...

5 3
možnosti

Vzpomínám, jak v devadesátých letech vstoupil do AERA Vodochody americký výrobce vrtulníků. Měl sice méně než 50 %, ale exkluzivitu na rozhodování. Posílal (prodával) z USA díly, které se u nás montovaly do větších celků, které se pak prodávaly zpět do USA. Za MENŠÍ cenu, než kolik Aero zaplatilo za vstupní díly. Tato zlodějská praxe skončila až po zásahu tehdejšího ministra obrany Karla Kuhnla u Americké vlády.

Nyní Americký fond vlastní 10% Čezu a vyhrožuje žalobou, pokud naše vláda omezí cenu elektřiny. Americké penzijní fondy kšeftují s emisními povolenkami a tím zvyšují ceny elektřiny z uhelných elektráren. Jsem přesvědčen, že povolení EU kšeftovat s povolenkami zařídili opět Američani.

Úspěšná snaha Američanů zabránit zprovoznění Nord Stream II nakonec vedla k Americkému vítězství - prodávají do Evropy plyn za cenu cca 15x vyšší, než jsou ceny v Americe. Rusko se připojilo až následně, celé to proběhlo dlouho před 24.2.

Už by se měl v naší vládě najít někdo, kdo bude mít koule toto říct, hledat řešení jak ovládnout ČEZ (několik návodů už bylo zveřejněno) a ne dokola omílat, že to nejde. Pan profesor to určitě nebude a účetní Stanjura také ne. A i kdyby to stálo více než 100 miliard, v důsledku na tom vyděláme. Inflace skokově klesne, dusící se firmy se nadechnou a národ také.

Musíme doufat, jinak nejde vyloučit nepokoje, které mohou být ošklivé.

3 5
možnosti

Pane Bohumile Cejkovsky. Nebudu rozebirat vas odstavec o CEZU. Vsak se vratim vami psanym praktykam s firmou AERO Vodochody. Jiz pro znalost celeho problemu. Nechci zde rozebirat pozici americke firmy LAKOMIN. To je ta, ktera ty vrtulniky (motory) vyrabi. Mohu jen podotknou, ze cela situace byla sepsana a podepsana obema stranami. Jake jine vyhody teto tranzakce pro ceskou vladu nebyly zverejneny a je i nutno rici o moznostech ziskani licence na prodej naseho letadla pro osobni dopravu, prave do USA. FAA zamitla po dlouhem protahovani tento prodej. Skoda, nepamatuji si jmena obou verzich techto letadel. Opravy tubin by pripadlo firme Parker Hannifin Corporation ve filialce v Glendale, Arizona, kde jsem byl technologem prave pri oprave turbin pro cestovni i vojenska letadla.

Ve Vodochodech pracoval muj pritel vyslany z arizonske firmi (Garett), tak se pozeptam na detaily.

Nikdy neni vse cerne, jak se maluje. Na konci meho prispevku musim zopakovat, obe strany vedely do ceho jdou a co podepisuji!!!

0 0
možnosti
Foto

Současná vláda nepočítala s možným vítězstvím ve volbách a je to vidět. Pamatujete na: Můžete se spolehnout, můžete se spolehnout... a jak jsme dopadli. Personálně je vyprázdněné téměř celé politické spektrum.

5 9
možnosti

Bože Barto......

2 3
možnosti
Foto

To víte, vláda jedné strany to není. ;-DRv

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS