Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Hlasatelé té jediné správné pravdy už se dole slétají.

2 0
možnosti
Foto

Jaké pravdy? Nad jakou , podle Vás údajnou, pravdou se tu vznášíte jak jasný sokol? Umíte ji pojmenovat?

5 0
možnosti
Foto

Chvíli jsem přemýšlel, že bych Vás seznámil s Inočkou... Ale raději ne, ona by Vám chtěla dát na budku. To by teprve bylo téma na blogy.

5 0
možnosti
PK

Moc pěkný čtení, osobně bych byl rád, kdyby mohly volně zaznívat názory z obou stran bez omezení, snad jediná výjimka by mohl být střet z naší současnou legislativou.

Zatím to tak bohužel není, pokud máte jiný názor než současně přijatý jste odsouzen a nenávistně titulován.

Karma R^:-)

11 3
možnosti
Foto

Jaký je ten současně přijatý a kým? Třeba názor policie, že Jiří Vyvadil smí lhát, jak je mu libo, jen když si to jako JUDr. není schopen, chudák malá, uvědomit?

5 0
možnosti
Foto

Nebo takový pták. Tak častý symbol svobody. Jak asi ten vnímá tu válku ve své volnosti? Ten ruský zvesela letí si, krouží, s ptačicí se honí ve větvoví. Zatímco jeho ukrajinský brat, jak psali v RIA Novosti, v armádním štábu musí mapy studovat, aby pak infikován vzlétl, a na Rusi rozséval smrt, neřku-li ještě cestou pokálet bronzového Stalina, případně zobnout Putina - to aby potom datel věděl, kde do hlavy mu hloubit vrt.

4 0
možnosti
Foto

Těšte na spravedlivý hněv zde vyvolených.:-)

6 2
možnosti
Foto

Probudil jste moji zvědavost. Vůbec jsem si nevšiml, že zde proběhly nějaké volby. Byla zvolena nějaká komise? Teď si ale uvědomuji, že jsem porušil zdejší pravidla, neboť toto není vůbec k tématu blogu. Stejně jako Váš príspěvek, v němž se zabýváte nějakým svým vnitřním, navíc nespecifikovaným, tématem.

5 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1532x
Není mi jedno, co se děje. Jsem daňovou poradkyní, pravidelně publikuji v odborných časopisech, vystudovala jsem obory Evropské vztahy a veřejná správa.

Seznam rubrik