Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Soudíc podle blogu to máte Davide těžké. Upřímně. Nezávidím. Ale držím palce. Bohužel ale 7x dražší elektřinu než mají například ve Španělsku a v dalších zemích EU česká ekonomika nemůže přežít. Ani domácí spotřebitelé ani exportéři. Bohužel. A to nemluvím o plynu. Pokud se to nezmění, je nutné se připravit na krizi takových rozměrů, že ani Dlouhého loutka Kuba nemá šanci. Vyjma zlevnění energií jiné řešení není. Na levných energiích totiž dosud stál celý zázrak jménem ČR. Pokud to Fiala a vláda nechápe pak "děj se vůle Boží".

7 1
možnosti
RK

A vláda by to měla řešit jak?

2 2
možnosti

Jakou vládu byste si představoval? Takovou, která bude rozdávat plnými hrstmi na úkor zvýšení státního dluhu? Přišly horší roky a najednou by spousta lidí chtěla být zpátky v socialismu, kdy všechny ceny byly pod kontrolou státu.:-/

19 5
možnosti
RK

Taky si myslím, že Patrik ráno nadskočil radostí, když viděl Vlčákův blog. A šup s ním na titulku hned za tepla ;-D

0 4
možnosti
JZ

Babišova vláda prostřednictvím EET zlikvidovala tisíce živnostníků.

6 13
možnosti
JZ

Davide, z toho si nic nedělej. Proti Tobě jdou známé firmy, kterých je tu naštěstí pouhá hrstka. Oni v životě nic nedokázali a vadí jim lidé, kteří se umí postavit na vlastní nohy. Řídí se heslem, čím hůře tím lépe.

0 5
možnosti
LH

Známe firmy zdrazují panu Vlkovi energie... Jak to dělají?

5 1
možnosti
JV

J28a79n 75V55ě17r27n71ý

29. 7. 2022 10:51

Tak něco zavřete a ozdravte ekonomiku. Přece pročištění trhu ne? A všem nám potom vlastně bude líp. Nebo tu opravdu zase chcete totalitu?

1 0
možnosti
MP

"neschopná prezentovat jakýkoliv svůj úspěch"

To neni pravda, vzdyt se Fiala nedavno chlubil tim, ze se jeho vlade podarilo zvysit pocet domacnosti, ktere maji narok na socialni davky.

12 2
možnosti
JZ

Fialova vláda dává peníze lidem, Babišova vláda posílala miliardy Agrofertu.

9 12
možnosti
LH

Jde o to pane Ziegler, kterým lidem dává Fialová vláda peníze... Drobní zivnostnici, zaměstnanci atd to rozhodně nejsou.. A výkřiky o Babisovi to nespravi..

12 1
možnosti
DV

D13a35v71i23d 87V25l27k

29. 7. 2022 10:44

Sorry nemám čas na diskusi ,mám 13 hodinovou směnu v krámě. Tenhle blog je výrazem totální frustrace pravicového voliče nad salonním chcípáctvím a mimoňstvím současné vlády aniž bych si proboha myslel ,že ta před ní byla lepší. Co si to proboha posledních deset let volíme . Panáky bez jakékoliv vize a tahu na branku, kteří jsou pouze mistři ve vlastním politickém přežití.

A jo jsou věci za které lze chválit. ale slyšeli jste o nich ani to nedokážou prodat . Celou tuhle zemi odvedou zase jen do náruče Babiše s Okamurou.

14 4
možnosti
RK

Sakra, pravicovému voliči přijde vyšší složenka a je frustrovaný, že mu nikdo nepomůže. Panáky s vizí války za humny jsme tu ještě neměli. V tom krámě si aspoň uvědomte, že vám za humny nepadají bomby, bývalý pravičáku.

Ale přeji dobré obchody.;-)

10 3
možnosti
RK

Jedno si uvědomte pane Vlku. To, co píšete, to jsou možná velký věci pro vás, ale dost malý pro stát, který teď musí zajistit, aby vůbec nějaká energie byla. Protože ona asi bude v dost omezené míře a bude se muset zajistit základní chod státu. Takže jestli prodáte JOVO o 20% dráž je opravdu marginálie. Měl byste jít plakat před ruSSkou embassy.

7 5
možnosti
LH

To co píše pan Vlk a že s ním většinou nesouhlasím, prožívá x tisíc lidí v ČR každý den.... A pokud to vláda nechápe... Tak tam nema co dělat...

7 5
možnosti
PM

Lidi, kteří mají ruce, nohy a hlavu nemůžou chtít od státu pomoc za každou cenu. Na to ten stát zkrátka nemá. A jestli Vám v důsledku všeobecného zdražování nejde Vaše podnikání, tak máte chybně nastavené parametry.

10 5
možnosti
Foto

J44o82s12e91f 68B22á67r42t12a

29. 7. 2022 11:22

Rozhodující jsou energie, ty zdražují úplně všechno, to nepůjde ustát. A proč?

2 0
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 37,44
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik