Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Souhlasím, už staří latiníci říkali Nihil novi sub sole. Ale když ta nostalgie, ať už po říši římské, mayské civilizaci, Rakousku-Uhersku, Hitlerově tisícileté říši, Sovětském svazu na věčné časy a nerozborném svazku Evropské unie je tak silná...:-) Bohužel, všeho do času, jen pámbů navěky.

1 0
možnosti
VF

Cha cha, che che, chi chi.

0 0
možnosti
JP

Myslím, paní Věro, že nejlépe se smál Rychlonožka. To jeho nepřekonatelné BUHEHE...:-)

1 0
možnosti
PK

Relax Jozefe, na vládu nehleďte a inflaci neřešte, no nějak se s tím poperem. i kdybychom měli otevřít již zakonzervované doly;-D

Btw. znáte tu písničku přece " Nestarej se ženo má ,že my nic nemáme, zabijeme komára, sádlo uděláme",R^

2 0
možnosti
KT

Myslíte tu díru v zemi, kterou vám nikdo nevezme?

2 0
možnosti
JL

je to asi pravda, protože dnes ode mě v Libni somrovala mladá paní 20 korun..prý už pár měsíců nedostala dávky a chce si něco koupit. Důchodce opora režimu.

0 0
možnosti
JP

No jo, mladá paní. Ode mě somrují peníze moje děti snad od narození:-)

0 0
možnosti
PM

P56e77t71r 50M37a27n40d65a

28. 7. 2022 14:16

Hm, legrace alá Bubílková, ale každý svého štěstí strůjcem.

0 0
možnosti
JP

Ano, jsem taková Bubububílková;-D

5 0
možnosti
Foto

No, zase mi smíchy zaskočilo.;-DR^

Seš ďábel, víš to?;-)

1 0
možnosti
JP

Všichni rohatý z blogu idnes ven!

2 0
možnosti
IL

I77v28a97n27a 53L19a34n12c64e

28. 7. 2022 13:48

Popsal jste naši blízkou budoucnost, jestli se bude ještě týkat i nás důchodců... Vypadá to tak, že bychom se této doby mohli dožít:-(. S lidmi se nechá docela dobře manipulovat, nemusí se bát zdražovat, až na neunosnou míru, jenom aby oni neohrozili svůj životní nadstardant.

Nasmála jsem se;-D;-D;-D, i když je to spíše smutná orwelovská vize. Mohl byste tuto svoji vizi vydat knižně a nazvat ji: svět po roce 2019, protože od tohoto roku na změně společnosti začali pracovat. Protože jinak si nedokáži vysvětlit, proč prvním okamžikem, kdy se objevil covid, nás dem. se zádušní mší s povzdálí, informovali, doslova: že svět, který jsme znali, je už minulostí. Že si musíme zvyknout: na new normal. To byla jejich slova. Proč už v roce 2019?

3 0
možnosti
JP

Hmm, Ivano, celý poslední vývoj je tak trochu zádušní mše za západní civilizaci. Svobodo, demokracie, prosperito, spěte sladce. Hezký příměr, děkuju.

3 0
možnosti
Foto

Dneškem si dávám předsevzetí... Nikdy, už nikdy nečíst Josefa během oběda... já se opakovaně málem udusil ;-D;-D;-D

12 0
možnosti
JP

Počkej, Filipe, až budeš muset vařit obědy z takových surovin jako kořínky, otruby, strouhaná stromová kůra, jehličí, sekané kopřivy a mláto, on tě ten smích přejde. I když věřím, že i z nich bys vykouzlil neskutečné ňamky:-)

8 0
možnosti
Foto

R^;-D Jojo. Srandičky srandičky. Jeden by štěstím až zaplakal;-(;-) Já si založil farmu červotočů a k nim linku na dobíjení patron. Do pilińáku. Už si na to vyřizuju dotaci v rámci zelená úsporám:-)

1 0
možnosti
JP

To jste si vyložil špatně, Jiří. Piliny byly sice právě zařazeny mezi obnovitelné zdroje, ale týká se to jen pilin v hlavě. Něco mi ovšem říká, že až si o dotaci na piliny v hlavě zažádají všichni potřební, dotační systém se zhroutí:-)

8 0
možnosti

Píšete vtipně, abych to mohl napsat tak jsem se zaregistroval nově na idnes.

Jinak z blogů se dá číst tak jeden za den, ostatní hrůza. Váš nadhled mě baví. Tak karma.

1 0
možnosti
Foto

Pan autor je mezi mnohými vodcazdejšími autory i takydiškutéry, čili přehršlí jasánků, hujerů i Pidlů, jedním z až světlých výjimekR^:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik