Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Paní Vlachová, nebudu se zabývat rozborem Vašeho nenávistného blogu, ale mám na Vás jednu otázku. Oficiální cenzuru ( byť dle pravidel newspeaku nazvanou bojem proti dezinformacím) a stránky povzbuzující k bonzování zavedl arcilotr a postkomunistický estébák Babiš nebo superdemokratická pětikolka?

12 2
možnosti
VP

Odpovím také. Samozřejmě, že pokrytecká pětikolka je předvoj totality, její úkol je zavést cenzuru a šikanu. Potom bude postupovat zrušení práva veta v evropském parlamentu, kde nás samozřejmě kdokoliv přehlasuje. A potom to už pojede dál - odnárodnění, přepisování dějin, likvidace češství.

2 0
možnosti
Foto

Opakem komunisty není antikomunista, ale demokrat (V. Bělohradský).

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

4 1
možnosti
Foto

A tento syndrom je - bohužel - neléčitelný. R^

5 3
možnosti
Foto

Naivitu a hloupost léčit lze, pane doktore. Musí přijít tvrdý náraz.

3 1
možnosti
MB

Jsem skutečně přesvědčen, že mezi ideologií NSDAP a KSČ žádný rozdíl není. On ani být nemůže. Slibuje se to lépe, mýtí odpůrci a nastoluje diktatura. Adolf tam přidal rasovou čistotu a holokaust. Stalin zase třídní boj a lágry. Inspirovali se a obdivovali navzájem. Výsledky identické, miliony mrtvých a rozval. Josífek navíc proslul - ty své vraždil v době míru. Kléma, kluk z Karlína se rovněž snažil, no žabař ...

Opravdu, Dejte mi mínusů kolik chcete. Hlavně však sdělte, čím se komunismus od fašismu vlastně liší ? Děkuji , sláva - heil - čest ... :-)

5 0
možnosti
MS

Dobrý den. S vaším článkem souhlasím částečně. Ty znaky, které jste popsala jako postkomunistický syndrom (vulgarita, neomalenost, egoismus, vměšování do života druhých atd....) nejsou podle mě pouze v táboře Babišovců. Je to jen můj názor, ale právě ty znaky vidím i v rétorice lidí z tábora opačného. Netvrdím, že bych byl lepší, jen pouze konstatuji svůj pocit.

5 1
možnosti
MB

Soudruh Babiš zase navazuje na naše dějiny. Jsme národem ateistů a věříme tak rádi. Sympatičtí byli Adamité. Bůh bude sestupovat, nová epocha. Nemyjme se - milujme se. Třeba na potkání ...

AB je svatý muž. Káže pravdu - "Nic se vracet nebude"! Jinými slovy, o jeho prachy Brusel ČR pokrátí. Neuvěřitelnost, kdy jej občan z daní sponzoruje.Nechápu, proč apoštol není podpořen - jako u Odborů? Každoměsíčně mu z příjmu posílat 1%..Střed zájmů by odpadl a v Hnízdě, by se fakt měli lépe ...

Bureš bude sestupovat. Umyjme se - milujme se. Střetněme se u obytňáku. Vhodné pro rty, co mají v hlavě zrnko máku. Věříme tak rádi ... :-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 1264
  • Celková karma 21,75
  • Průměrná čtenost 1111x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik