Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Neuvěřitelné.. Za koho kopete, "mistře"? Nebo jen kopete kolem sebe a čekáte, koho kopancem trefíte?

17 2
možnosti
MM

Domnívám se, že jen kope kolem sebe, snad jedině že by ho angažovalo SPD.

9 0
možnosti
JD

Letadla Airbus pomáhal do Číny prodat už před Covidem prezident Macron.

A jak se zdá, podařilo se mu to. Francouzi budou mít kšeft.

Co budou mít naše firmy?

2 0
možnosti
MM

Neprodal Austrálii ponorky, ale co my chudáci, když nevyrábíme dopravní letadla ani ponorky,. :-/

4 0
možnosti

V zájmu zachování míru nechá Ukrajina Rusku Doněcko a Luhansko, ruskojazyčný Charkov a Oděsu. A proč ne rovnou Kyjev a Lvov? A proč nakonec nenechat Rusku celou Ukrajinu? Hnus... :-/

11 0
možnosti
JR

J61a20n 32R33á35ž

12. 7. 2022 14:49

Ale ono to tak stejně dopadne, že Rusku mírovou smlouvou zůstane Krym na věky, Donbas s Luhanskem budou mít nějaký speciální status zaručující autonomii na Kyjevu a Rusové budou mít garantovaný přístup na Krym po souši.. Jsem ochoten se vsadit, že k podobné dohodě dojde dost rychle, jakmile přestane mít americký Kongres náladu na Ukrajinu posílat další miliardy dolarů. Volby jsou za rohem a Američané mají dnes jiné starostí, než je dotovat válku na Ukrajině

Tvrdá realita tato války je, že Ukrajina nemůže vyhrát a Rusko na nějakou vojenskou expanzí do vnitrozemí Ukrajiny vojensky nemá a mít nebude nikdy. Když ani jedna strana nemůže donutit druhého ke kapitulaci, nějak se na ukončení války dohodnout musí.

1 3
možnosti
ST

To už je zvrhlost. Tento (a podobné) blog by měly být zařazen do zvláštní rubriky 18+.

Popořadě. Ne vše se dá měřit výrobou, prodejem, nákupem. Autor jistě pamatuje na doby, kdy se i u nás plnil plán všude na 100%, kolik jsme vyrobili oceli, lokomotiv, atd.

Čína, kdyby měla zavést stejné standardy, které jsou běžné v demokratických zemích, tedy důchodový systém, lékařskou péči, ekologické normy, zkrátka životní úroveň, kterou my považujeme za normální, tak okamžitě zkrachuje.

Tu druhou část nemá snad ani cenu rozebírat. Cože?!! Rusko je agresor,napadlo zcela bezdůvodně sousední suverénní stát, kde ničí, zabijí, plení, neuvěřitelným způsobem. A autor vyčítá Západu, že Ukrajině pomáhá... Navíc autor upírá suverénnímu státu nárok na své sebeurčení, namísto toho nabízí podřízení se požadavkům Ruska.

Autor se čím dál více radikalizuje, nebo vlastně ukazuje svou pravou tvář. Štěstí pro tuto zemi, že už není ve vysoké politice a dá-li Bůh, už nikdy nebude.

17 0
možnosti
AG

A34l57e80x 52G29r96e31g85o20r

13. 7. 2022 22:30

Tak teď jste pobavil. Prestanme vytvářet neustále dluhy a za dva až čtyři roky jsme v bankrotu.

0 0
možnosti
MM

Číňané obchodují, se Západem, Západ válčí a obchoduje s Čínou a co dělá Rusko?

Už vím, vražděním civilistů, žen a dětí denacifikuje jeden evropský stát.

Takže, pane Paroubku, vše OK, což? :-P

10 0
možnosti
JK

... dozvěděl jsem se, že rusáci přepadli Ukrajinu proto, že nedostali záruky o nevstoupení Ukrajiny do nějakých paktů. Tak to jo, to potom putin jen tak plácal do větru, že Ukrajina není vlastně Ukrajina a že patří Rusku. Ale kvůli tomu tam ti zetkaři nevtrhli, bylo to kvůli demilitarizaci, jak jsem se od vás dočetl.

5 0
možnosti
JK

Paroubek asi neví, jak končí kolaboranti. A to byl včera na iDNES o tom takový pěkný článek. :-)

5 1
možnosti
Foto

J49o66s20e55f 59B42á72r65t28a

12. 7. 2022 10:43

A Šámalová mlčí.

1 3
možnosti
JK

Děkuji za humorný blog. Např. že rusáci vyvezou dvakrát více obilí, to mne pobavilo. Škoda, že na každém zrnu není vyražena země původu. A to vaše tvrzení, že rusáci nemají zájem postupovat dál do středu Ukrajiny... absolutní bomba ve světě anekdot. Jen je to už otřepané, podobný vtip jsem četl, když se putin zapřísahal, že na Ukrajinu nehodlá zaútočit.

18 0
možnosti
Foto

Pan Paroubek býval vždy směšný. Poslední dobou však jeho články páchnou defétismem, které halí do "pragmatického" pohledu na svět. Kdysi se podobně choval jistý Vidkun Quisling v Norsku.

Neskončil dobře a navíc se jeho jméno stalo symbolem odporného konání. Možná jsme svědky, že se časem objeví nové slovo pro podobný postoj, který bude obsahovat jméno páně Paroubka.

13 0
možnosti
LN

Mně to nejvíce baví v kontrastu s Topolánkem. Dva úhlavní nepřátelé. Paroubek je komikem, který píše proruské nesmysly a Topolánka si mezitím zvou do médií, má svůj vlastní vcelku populární podcast, o energetické krizi se jako energetik vyjadřuje dost dobře... :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,77
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik