Diskuse

Cyklofašisti

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Kam vyslapnou? To je jasny, do prvni zony na Sumave, kam se nesmi, budou tam nadavat lesnikum.

1 0
možnosti
OU

Na kole už roky nejezdím. Mám na našich silnicích prostě strach. Za mého mládí to bylo jiné, to jsme v pátek po škole v pražských Strašnicích sedli s kamarády na své favority a jeli na víkend na Slapy, kde měli naši pronajatou chatičku.

Na druhou stranu je zase pravda, že nás nikdy nenapadlo jet ve městě po chodníku, na silnici jsme jezdili zásadně za sebou, nikoli vedle sebe, jak to dnes často vídávám.

Obecně mám strach, že dnes nejméně ukázněnými účastníky silničního provozu jsou chodci, pak cyklisti, až poté motorista.

A ano, vždycky je to o vzájemné toleranci, ohleduplnosti. Nějak nám těchto "komodit" ubývá.

9 0
možnosti
OU
JK

Ještě, že se o tom cyklofašismu tady nedozvěděli Rusové, to by byla mela!

3 0
možnosti
Foto

Karma, můj jeden známý říká: "Když jedu autem, tak mě sštvou cyklisti. Když jedu na kole, tak mě sštvou řidiči. A když jdu pěšky, tak mě sštvou všichni." Třeba to byl někdo podobný. ;-)

Jinak těch 1,5 metru, jak se to řeší na těch úzkých okreskách, kde ho není schopen dodržet nejen předjíždějící autobus, ale ani ten protijedoucí?:-)

11 0
možnosti
Foto

naprosto plny souhlas, presne takhle to mam, diky za navstevuR^V

0 0
možnosti
Foto

Nikdy není nic černobíléR^

1 0
možnosti
Foto

to ne, a zaplatpanbu za to

1 0
možnosti
PK

Keep smilling, vše je jen o kvalitě člověka, já sám se velmi snažím nové nařízení respektovat a umím počkat do místa a situace, kde lze předjet, není to tak hrozný:-)

2 0
možnosti
Foto

diky, a odchazim pesky a mhd do prace....:-)

0 0
možnosti
Foto

Tys nepochopil, že Tě míjel mistr světa? Že Tvou povinností je při zaslechnutí motoru vlétnout do škarpy a případně smeknou přilbu a v tiché úkloně vyčkat, až mistr přejede a teprve poté nasednout a dokončit svou misi? Ach, Ty nevychovanče....

3 0
možnosti
Foto

pokusim se polepsit se, ale nevim, nevim:-)

0 0
možnosti