Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J81a69n 56Š98i28k

5. 7. 2022 15:45

Hlavně ať je ta stará zatuchlina minulých dob pryč, se vším všudy. Válka na Ukrajině, přemoudřelí dědci vyrostlí v komunismu, dojiči státu ze starých dob. Svět se změní k lepšímu, až bude ten smrad a všichni ti pohrobci pryč. Hezký den Jardo

2 0
možnosti
Foto

Na Babisovi neni nejhorsi vyse dotaci, neni zdaleka sam, kdo je cerpal na hrane zakona. Na Babisovi je nejhorsi to, ze cilene pouzival mafianskych praktik pri likvidaci konkurencnich firem v zemedelstvi ( viz dokumenty a videa na youtube) a dale to, ze jako ministr financi vyuzival za pomoci GFR a jim dosazenych osob protipravne institut zajistovacich prikazu, cimz cilene privadel zdrave firmy k upadku, aby je pak i mohl za hubicku koupit. Tyto postupy financni spravy zacal jeden za druhym shazovat NSS. Pak teprve prestala financni sprava tyto zajistovaky nezakonne uplatnovat. Nebyt danovych poradcu a pravniku, kteri se s nim pustili do valky, znicil by jeste vetsi mnozstvi fungujicich a slusnych firem. Dale pak jako clen vlady a poslanec je v rozporu se zakonem o stretu zajmu, kdy sve firmy zaparkoval do svereneckych fondu, pricemz ale tyto fondy dale vede, ovlada a je jejinym prijemcem zisku.

Lze shrnout, ze je schopen cehokoliv a kdo se mu postavi do cesty, toho znici. Tedy regulerni mafian. Hranici vnimani korupce a toho co projde u volicu zdvihl nasobne oproti vladam predchozim a tim se dostavame ve statistikach vnimani korupce nekam k Africe...

Takze to ma ted STAN i fabulace Fialy lehci-volici akceptuji temer vse.

10 0
možnosti

Já bych řekl, že s tím vnímáním korupce přeháníte. Vaše vyjádření je sice v souladu s tím, co se nám slepenec a jeho příznivci snaží namluvit, ale ty tabulky vypovídají něco jiného. Jako ostatně ve spoustě věcí. Za rok 2013 jsme byli na 57 místě, dnes jsme na 49. Já vidím posun k lepšímu, ne k horšímu.

1 3
možnosti
Foto

Ten až fanatický příklon k panu Babišovi je dán nikoli rozumem, ale vírou. A s tou se- jak známo - bojuje velmi špatně, pokud lze vůbec. Jeho vyznavačům by bylo možné předložit cokoliv - jeho temnou minulost, nejasný původ peněz, které získal, jeho vulgarity vůči komukoliv,kdo s ním nesouhlasí, třeba i to, jak označuje své podřízené atd. Nic z toho nezabere,

Určité procento lidí potřebuje vůdce, který jim vše vysvětlí bez toho, aniž by oni museli zapojit byť jen jeden neuron kritického myšlení. Jen Babiš nás spasí, jen za něj bylo, je a bude líp.

Tečka.

5 0
možnosti
Foto

Přesně, jak píši, druh fanatického náboženství. Svým způsobem je to důkaz, že člověk se nemění. Při dnešním přístupu k informacím... Děkuji za návštěvu, pane Vodvářko.

2 0
možnosti

Já bych chtěl vědět, jak Babiš našel ty schopné lidi, kteří hlídají dotační tituly, dokáží připravit projekt, dokončit ho a vyúčtovat.

5 miliard asi nebudou jen nárokové dotace, že? Kolik těch nárokových vlastně je, z těch pěti miliard?

Kolik je za tu uvedou dobu vůbec vyplaceno dotací? Kolik procent z toho dělají dotace Agrofertu?

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Nedvěde. Není to jedno? Penam Vám nestačí? Nestačí Vám, že ten člověk si je přiklepává sám sobě? Vám vyhovuje jeho způsob jednání? Všichni manipulují, ale tohle....

4 1
možnosti
Foto

V této zemi nebude klid, dokud Babiš nebude ve vězení a Zeman pryč z Hradu.

5 3
možnosti
Foto

Opět karma, Jaroslave. Zároveň platíte "daň z politického tématu" spočívající v úrovni diskuze pod článkem. Já bych na to neměl nervy:-)

Přeji vám nadcházející příjemné dny volna.R^R^

4 0
možnosti
Foto

Děkuji, Viléme:-). Aspoň je živo;-D

0 0
možnosti

J28a42n 50R78á39ž

4. 7. 2022 16:03

Dotace jsou podvod, a tím bych začal, aby bylo jasné co si o dotacích myslím. Bohužel je tento systém legální korupce tak zabetonován v podvědomí jak politiků, tak vedení podniků všeho druhu i běžných lidí , že to už nejde zarazit.

Co se týká Babiše, je mi zcela jedno, kolik Agrofert dostal na dotacích, když je dostal v souladu s prováděcími předpisy. A to jestli je dostal oprávněně je jediné, co je na kauze Agrofert důležité.

PS. V boji o dotace mezi tomanovými velkostatkáři a středními farmáři, fandím těm menším. K Jurečkovi: Kdyby zůstal jen farmářem, měl by moje sympatie, ale svým "maláčovským" rozhazováním peněz se mi jako ministr stal víc protivný než Staňura.

3 3
možnosti

A co když si ty prováděcí předpisy stanovuje podvodník sám? O tom to totiž celé je, víme?

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS