Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zásada: ze záhonku je potřeba odstranit všechny podezřele vypadající rostlinky. Tím máte zaručeno, že vše, co zbude, je plevel. :-)

2 0
možnosti

Jako kluk jsem byl smýkán po zahrádkářských koloniích. Běžný styl života, výměny zkušenosti a sazenic. Žasl jsem, když přišli i za otcem. Já nechápal. Moudří lidé stojí už 30 minut u kompostu. Vášnivě diskutují, nabírají špinavou hmotu do rukou! Co na tom vidí ... ?

Dnes na chalupě? Nezbytné exkurze přátel, vždy končí u mého kompostu. A já tam 30 minut nadšeně hovořím! Žádná špinavá hmota, zázrak. Zdroj dalšího života a úrody. K tomu se musí mládežníci propracovat sami. Je to úžasně zařízeno. Směji se nad tou koloběživostí života ... :-)

3 0
možnosti

Ano plody sbírám a nikoliv všechny, cosi vždy ponechám pro ptáčky ...ALE...i v době sklizní je třeba průběžné a nekonečně plít a je to cosi co mi asociuje galeje ...v žáru dne;-D;-DR^

0 0
možnosti

Jojo, stará moudrost praví: Jesli chceš být šťastný jeden den - opij se. Jestli chceš být šťastný jeden rok - ožeň se. Jesli chceš být šťastný celý život - pořiď si zahradu. ;-)

2 0
možnosti

Anomodrá slova, jen bych řekl, že i zde platí limitace věkem....:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 469x
"Čím těžší je práce, které ve jménu lásky věnuješ své síly, tím je tvé nadšení větší. Čím víc dáváš, tím se stáváš větším." Antoine de Saint-Exupéry

Seznam rubrik