Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

A hned tady máme jeden z těch příkladů hovadin: https://echo24.cz/a/SEJRQ/ukrajina-rekonstrukce-cesko-luhansk-valka-rusko?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

Válka pokračuje, konec v nedohlednu, ale ukrajinci už vytrubují do světa, kde kdo co bude rekonstruovat.

0 0
možnosti
Foto

Ještě stále někdo tvrdí, že Rusko je pro Evropu větším nebezpečím než Islámský stát?

22. 03. 2016 18:20:21

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=500187

7 1
možnosti
HV

Koukám, co radikálů zde obšťastňuje diskuzi... To si opravdu myslíte, že každý, komu není moc po chuti ta přespřílišná úlisnost k Ukrajině hned musí být Putinův nadšenec a Ruský přisluhovač? To jako fakt?

7 4
možnosti
Foto

O jaké úlisnosti mluvíte, pane Vráno. Opravdu si myslíte, že pomáhat a vyjadřovat sympatie zemi, kterou bezdůvodně přepadl, drancuje a vyvražďuje barbarský stát, neuznávající absolutně žádná pravidla vedení války, je úlisnost? Musím upřímně říct, že jsem se ve vás hodně zklamala.

2 2
možnosti
OU

Mohl byste mi sdělit, proč máte nutkání neustále se zastávat Ruska, ať už jde o jejich sportovce, nebo cokoliv jiného? Každý s o u d n ý člověk už pochopil, že jde o sankce proti Rusku za to, co v současné době provádí, a že je úplně jedno, jestli jde o sankce ekonomické, nebo o sankce v oblasti sportu či kultury. Rusko to prostě musí pocítit na všech frontách.

10 2
možnosti
PN

Jako odezva na blogy pana "učitele" to lépe napsat nešlo. Díky. R^R^R^

Tohle jste vlezdořiťovsky napsal pod blogem geniálního blogera pana Flašky.

Kdyby se tady a tam nemluvilo o tragickém osudu Ukrajiny, tak by byla docela sranda, jak se snažíte poučovat pana Nožičku a přitom plusujete jeho vlastní slova, která jsem bez autorova dovolení drze vložil pod blog pana Flašky. Není to náhodou to, co jeden národ, kterého se tu všichni a já jsem za to rád, zastáváte, nazývá chucpe? A přitom se zastáváte jako skupinka i pana Lipavského?

A nebylo by lepší, kdyby ti rusáci, co měli odvahu odsoudit válku byli právě vidět, aby byla šance, že je uvidí další rusáci, kteří se toho skrčka bojí?

5 2
možnosti
DR

Máte naprostou pravdu. Dneska musíte na cokoli ukrajinského přikyvovat, a to i kdyby to byla sebevětší hovadina.

Na druhou stranu, pokud chcete být v místním ukrajinském klubu, tak stačí v diskuzích provolávat Sláva Ukrajině, hodit tam pár jejich vlajek a alespoň jednou použít v textu to moderní slovo RuSSko,ruSSký apod, které je prý vrcholem inteligence. A pak jste hned jejich člověk.

Jasná karma. R^

8 9
možnosti
PK

Myslím si, že málokdo, možná Ivan David, vysloveně fandí Rusku. Některé ukrajinské kroky "oslabují" nadšení - nejen podivná ombudsmanka. I prohlášení - dobydeme celou Ukrajinu zpět - je mimo realitu.

3 4
možnosti
Foto

Jedna věc je, jestli je to mimo realitu, druhá věc je, jestli na to má Ukrajina právo.

3 0
možnosti
JJ

By mě zajímalo, čím asi tak topí Ukrajina, když ostatním státům Evropy s. prezident zakazuje odebírat ruský plyn. Ale možná ten plyn jde přes Bělorusko a Polsko do Německa tam se z něj stane demokratický plyn a potom přes Česko a Slovenko doputuje na Ukrajinu v naprosto nezávadné formě a možná i levnější.

3 4
možnosti
Foto

Mě by také zajímalo, čím topí Ukrajina, když jim rusáci všechny kotelny a sporáky rozbombardovali.:-/

4 1
možnosti
JM

Jen pro úplnost by bylo fér zmínit i masakr volyňských Čechů za který byla přímo odpovědná banderova UPA a který měl charakter etnické čistky tedy vlastně genocidy.

Opravdu nic není černobílé a Bandera je velmi kontroverzní národní "hrdina". https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Voly%C5%88sk%C3%BD_masakr

1 1
možnosti
OZ

Bandera byl jen místní, neznámý nacionalista, kterých byla tenkrát plná Evropa, třeba slovák Tiso za kterého bylo deportovány desítky tisíc židů atd. Banderu si vybrala hlavně russácká propaganda v době ukradení Krymu jako zdroj nátlaku a propagandy. Přitom má tohle hnutí na UA naprosto marginální podporu a nedostali se ani do parlamentu. Na rozdíl o Ruska, které navíc dodnes adoruje největšího masového vraha v dějinách Stalina, který navíc povraždil nejvíc rusů...

8 1
možnosti
PL

P77e12t54r 88L60u11k12e81š

3. 7. 2022 12:35

K "Banderovým jednotkám za druhé světové války": Bandera byl pár dní po útoku na SSSR vyexpedován do koncentračního tábora. Určitě si tam nezřídil velitelství. Ale vážně, objektivní pohled na historii ukrajinského nacionalistického hnutí a jeho usilování o vlastní stát nabízí například jeden z dílů pořadu Historie.cs.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1580
  • Celková karma 39,81
  • Průměrná čtenost 3246x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik