Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji za komentáře, užíval jsem si bez signálu a na první prázdninový den jsem si zavzpomínal na mládí ( a příběhy: "to nevymyslíš") a odjel z virtuální reality. Už jsem zas na chvilku tady.:-)

0 0
možnosti
Foto

Milý pane Tichý 👍, potěšil jste mě. První příběh jsem zažila jako přes průklepák (já v tzv. uliční organizaci, protože hodná maminka po VŠ doma na mateřské), další časový výčet je přesný i pro mě, jen to PEXESO, to mě mrzí, na to jsem nikdy neměla niternou kapacitu, nejspíš proto, že jsem holka 🤔. Teď jsem se ale od Vás náramně pobavila.

A rekapituluji, že "raději mlčet a hlavně neodůvodňovat, protože pak by to hráli všichni" to fungovalo a funguje stále skvěle 😆, takže souhlasím ráda srdečně a děkuji 👍❤️

2 0
možnosti
Foto

Přesně, nejsem ani pro, ani proti, ale tak nějak říkám, že na má slova dojde. Vidíte, např. naše kandidátka do senátu JUDr Kovářová vstoupila v r. 1987 do KSČ - z lásky! K jinému soudruhovi. Tedy ne k rodné straně či SSSR. Tomu říkám důvod, který se nedá odsoudit. Protože, jak komunisté říkávají, nic lidského nám není cizí. Proč bychom si po stranické schůzi nedopřáli trochu té erotiky, vždyť i sám Vladimír Iljič tak činil s Naděždou Krupskou. Akorát nevím, kdo od koho tu nepříjemnou chorůbku chytil. Následky byly pro celé lidstvo katastrofální. ;-D

1 0
možnosti

J67i11r76i 74B24o96r

1. 7. 2022 17:42

Nerozumím. Popisujete že jste neudělal něco co jste udělat nemohl.?

0 0
možnosti

Relax, ještě není vše ztraceno alespoň v případě disentu, bo nyní vznikla Charta 2, takže to můžete změnit...Komunista, no to se vráti tak za 100 let tato ideologie....takž snad se vám vydaří v příštích životech;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Zvedavost mi neda - co jste na VSCHT studoval?

0 0
možnosti

Anorganickou technologii na FCHT, konec 1988

0 0
možnosti

Historek by byl kopec. O rozjařeném otci u táboráku, kterak objímá souseda. "Oldřichu jsi bezva chlap - Nicméně urva komunista, proč"? Chelčický to měl o 3 lidu.Já zase objevil o 2 lidu. V městě jsou za straníky, v lese, za docela slušné chataře. Sranda s lékařkou, podala si přihlášku, 1989 se zase nějak ztratila ...

Na VŠ říkám kantorovi, proč by nemohly být privátní služby? V socialismu moc nefungují. "To by šlo - nešlo. Nebyly by dodrženy Lenické znaky". Já dumal, ideje? Mají sloužit lidem, nebo lidé jim ... ?

Asi nejlepší. "Soudruzi, 40 let jsme mysleli blbě. Perestrojka a Gorbačov, to je vono! Dnes je pátek, vlezeme si do postelí. Ráno, již budeme myslet jinak, ponovu"! Kdo je pro-proti-zdržel se? Výborně, jednomyslně schváleno. Jak je to jednoduché a pružné ... !? :-)

0 0
možnosti

Tak to já jsem byl za války partyzánem, po válce jsem byl kulakem a od padesátých let jsem působil v disentu. V sedmdesátých letech jsem Vaškovi psal projevy a petice. V roce 89 jsem Vaškovi pomáhal zakládat OFV.

Jsem od přírody skromnýR^, tak se to o mně moc neví.

2 0
možnosti
Foto

No vidíte, a nakonec jste začal laškovat s trollími farmami. Vším, čím jsem byl, byl jsem rád. ;-D

0 0
možnosti

ano, zivot neco takoveho prinasi. Nas 95. lety soused nam na zahradni slavnosti u nas v ulici vypravel, jak se nestal clenem NSDAP.

Neco takoveho je bohuzel mozne za kazdeho, tak trochu totalitniho systemu. Cinane a severni Korejci mohou vypravet.

Mene totalitni systemy na to jdou jinak. Po vyplachu mozku se lidi nechodi modlit do kostela upresred mesta ale odjizdeji ke spolecnym motlitban do tech novych chramu, ktere se nachazeji v tech nakupnich zonach na periferii.

3 0
možnosti

Covidoví disidenti, to je fakt hodně mimo. ;-D;-D;-D

4 4
možnosti
  • Počet článků 1077
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 556x
Mám rád život a přirozenost. Víc je pro mě být, než mít. 

Tento blog jsem se rozhodl ukončit. Nezáleží na mě, jak dlouho tu ještě bude. Najdete mě:

https://www.tichy-blog.cz/

web: https://www.tichaci.cz/

email: tichy.jan.bnj@centrum.cz

Děkuji za přízeň, kterou jste mi zde věnovali.

Seznam rubrik