Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^Viléme, dokážeš nejen dobře pobavit, ale i náležitě poučit. Škoda jen, že se mi důležité informace nezbytné pro harmonický život, dostávají pravidelně se zpožděním a tedy vždy až po nárazu. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Tomáši, jsme na tom stejně:-)

1 0
možnosti
Foto

Takže věčně a racionálně střízlivě chápu - ideální je nekomunikovat vůbec, a pokud je to přece jen někdy nutné, pak rozhodně ne otevřeně 🤣! Ale pobavil jste mě náramně, Vaše rafinovaná moudrost mě povznáší jako forsáž 👍👍👍

1 0
možnosti
Foto

Paní Marie, děkuji za vaši přízeň:-):-):-)

0 0
možnosti

R^ Díky za rady, Viléme. Musím říct, že pár věcí jsem tak nějak intuitivně dodržoval, ale taková "kuchařka" nezaškodí. Nejvíc se mi líbí ten komentář k hercům a zpěvákům. Připomnělo mi to scénku Lábuse a Keizra, kdy syn říká otci: "Ty seš náhodou taky podobný jednomu herci". Otec na to: "Co to plácáš, já tě přetáhnu. Kterému jako?" Syn: "No tomu.. tomu... Delonovi." Otec (poklepe ho uznale po ramenou): "No vida, máš svůj názor." :-)

4 0
možnosti
Foto

;-D;-D Jo, ta scénka byla výborná. Miroslave, kdybys ještě měl televizi, tak ode dneška běží minisérie s Delonem. Může to být dobré.

1 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D, četl jsem ten článek, Viléme. Moudrost říká: Nevědomost je sladká:-)R^

2 0
možnosti
Foto

Lépe v nejistotě býti, nežli krutou znáti jistotu ;-D;-D;-D

3 0
možnosti

;-D;-D;-D Škoda, že jsem tyto rady neslyšela o několik desítek let dříve, možná jsme mohli zachránit i naše první manželství...

1 0
možnosti

Dobrý den. Bezva. Jste nový odborník na matrimoniologii? Gratuluji. Přesto však si dovoluji vyslovit názor, že mezilidské vztahy a způsoby jejich řešení, právě tak, jako schopnost zvládat životní těžkosti jsou tak individuálně rozmanité a složité, že vlastně žádný, nějaký univerzální, recept neexistuje. Proto jsou také věčné, nekonečné, manželské, mimomanželské i jiné mezilidské vztahy už tisíce let věčnou a nekonečnou inspirací všech kazatelů moudra a hlasatelů zaručených receptů.

1 0
možnosti
Foto

Pravdu díte. Děkuji, že mne označujete kazatelem. To zavazuje:-)

1 0
možnosti

Vždy jsem se snažil ženě vysvětlit, aby mluvila hlasitě jen v případě, že hrozí nějaká katastrofa, no někdy se nedaří a tak jí upozorňuji, že věkem se mění i má schopnosti slyšet a tak je mi vlastně i jedno co by se mužům pravit nemělo a zda li to činí, nějak hůře slyším....tedy někdy i lépe:-):-):-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS