Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Při inflaci 5% se mluvilo o Babišově drahotě.

Jenže Fialova drahota je už trojnásobná - inflace 16%.

Obyvatelé si nemyslí, že za krizi může Fiala.

Zcela správně si ale myslí, že ji Fiala účinně neřeší.

0 0
možnosti

Zato je Fiala ideově pevný !

;-D

0 0
možnosti
Foto

STAN by mělo pohořet.

0 0
možnosti

Vidíme, že i TOP není svatá. ODS neví kudy kam a jak a Piráti lavírují.

;-)

1 0
možnosti

Jaké že to volbě říkáte "vítězství rozumu"?

2 0
možnosti

Odhaduju, že lidi nevolí většinou podle ideologie, ale podle toho jak to v jejich městě a regionu klape. Dokud jsou spokojeni, budou volit toho, kdo tam sedí nebo vůbec nepůjdou k volbám. Pokud jsou nespokojeni, zkusí něco jiného. Demokracie. Za oponu nevidíš.

3 0
možnosti

Tak na to jsem v našem městě letos zvědavá - vládne ODS a od jara se tu řeší nárůst bezdomovců, feťáků, nepřizpůsobivých...rodiče se bojí pustit ven děti samotné, neboť dochází k obtěžování, vyhrožování...jestlipak občani změní voličskou taktiku?

2 0
možnosti

No a co zkusit třeba pragmatickou volbu, která je založena na selském, zdravém rozumu se snahou vytvořit takovou volební směsku, která třeba bude lepší této a předchozích. Poznání, které je součástí právě pragmapřístupu velí koho zejména nevolit....btw. jaký je dle vás rozdíl mezi rozumem a pragmapřístupem?

2 0
možnosti

A proto u nás v ČB nejde z pragmatických důvodů volit hnutí ANO. Jeho zdejší vládnutí je katastrofou.

2 2
možnosti

Komunální volby jsou o jiných tématech než volby celostátní a mají také jiné favority. Podle mého bude například na Liberecku dominovat opět hnutí Starostové pro Liberecký kraj.přesto, že patří k STAN.

2 0
možnosti

Chci říci, že mnozí lidé budou volit úplně jinak než v celostátních volbách. Tedy ve stylu Franta z ČSSD je dobrý starosta, tak mu to dám. I když jinak volím Svobodné.

0 0
možnosti

No, ČB mají primátora z hnutí ANO a je to katastrofa. Budu volit ODS.

2 2
možnosti
Foto

V komunálních volbách ve většině obcí vítězí nějaká ta sdružení nezávislých kandidátů. Zajímavé to může být ve větších městech, zejména v Praze to bude asi "husté". Nevidím žádný důvod pro to, aby se pětikoalice po volbách rozpadla. Té nezbývá nic jiného než vydržet až do konce čtyřletého volebního období. :-)

2 0
možnosti
Foto

V předvolební debatě Fiala mluvil o Babišově drahotě, o tom, že v Bruselu nebojuje proti emisním povolenkám, a že nebojuje proti drahým energiím ;-D;-D;-D

3 0
možnosti

a teď v tom radostně pokračuje velebí Lipsko a na emisní povolenky zapomněl a jeho pohádka o rozpočtu na další roky skončila, navyšuje ho více než předchozí vláda....

4 2
možnosti
Foto

Podle průzkumů ma SPOLU pořád minimálně stejně vysoké preference jako ANO. Tedy vaše teorie jsou naprosto mimo.

Navíc zapominate na to, že začne Babišuv soud, zapominate, že díky Babišovi jsme přišli o část peněz z EU, zapominate, že do voleb jsou téměř 3 měsíce a může sexstat cokoliv, zapominate, že v komunálních volbách jde o to jak kde jsou spokojeni se stávajícím vedením...těch proměnných je prostě příliš mnoho a tvrdit dnes, že někdo má vyhrané volby je hloupost.

3 1
možnosti

...a jaký průzkum míníte, ten, který vyhovuje vaší volební preferenci...;-D

1 2
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik