Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Mám obavu, že se víc bojíme Putina než pomáháme Ukrajině!

0 0
možnosti

Jo něco na té vrásčité podobnosti je, zbývá jen otevřít druhou frontu.

Podle mě stačí k plné reakci jen hackerský, masivní a cílený útok na Litvu člena aliance. Minimálně vyčistit nebe nad Ukrajinou, stanovit základní bezletový perimetr a postupně ho rozšířit na celou Ukrajinu.

1 0
možnosti
Foto

Pane Libeňský, v době, kdy Německo obsadilo Francii a obklíčilo britskou armádu v Parlamentu ve Británii probíhala debata, která se klonila k názoru uzavřít mír s Hitlerem. , V té době byl Churchill, krátce premiérem. V momentu, kdy názor uzavřít mír získával většinu vyžádal si premiér pauzu a svolal své poslance na poradu. Ke svolaným poslancům měl emotivní projev ve kterém je přesvědčil neuzavírat mír s Hitlerem. Kdyby zvítězil názor uzavřít mír, tak by Německo nebylo bombardováno a mohlo okamžitě napadnout SSSR. Buď by vyhrálo nacistické Německo a Evropě by byl nacismus, anebo by vyhrálo SSSR a v Evropě by byl komunismus. Nebyla by žádná pomoc SSSR ze strany USA, protože to dodržovalo neutralitu. To, že USA pomáhalo státům bojujícím proti nacismus byl jenom zásluha Churchilla, který dokázal svojí výřečnosti získat USA k pomoci těmto státům.

4 0
možnosti

Výborný příspěvek až do chvíle jakmile jste napsal "kdyby", pak už to stojí za prd.

0 0
možnosti
Foto

Nelze srovnávat doby. kdy dva pekelníci se snažili o světovládu, se současností. Osu Berlín, Řím Tokio, bylo možné rozbít a porazit jedině za cenu podpory a spojení se s druhým pekelníkem. A pragmatici, jako W.Ch., si toho byli velice dobře vědomi. Dnešek není v ničem s tím srovnatelným.

1 2
možnosti
Foto

Věřím, že se Rusko rozpadne na mnoho nezávislých států, které mezi sebou budou válčit uskladněnou technikou ze 60 let. Možná se ti pitomci budou navzájem ničit jadernými zbraněmi.

I když nesnáším stát a politiky, v současné době podpořím každého politika, co bude pomáhat Ukrajině.

3 0
možnosti

J52a35n 94M61a16r12e47k

1. 7. 2022 5:32

Pane Kšíre, Rusko se vůbec nerozpadne. Oproti t.zv. západu, klubu rozhašteřených států, je Rusko JEDNOTNÉ, za carem Put'kou stojí a věří všemu, co mu nabulíkuje. Rusko nikdo neporazl a eporazí...prosím vás nepovažujte mne za proruského trolla, vím, co je Rusko zač.

0 2
možnosti

"Svět" resp. USA a Británie přišel Sovětům na pomoc, protože po pádu Ruska, by nacismus prakticky ovládl celou Evropu a získat ji zpět by byl problém i pro Američany - ti válčili s Japonci a měli toho plné kecky a ještě nevěděli, zda vyrobí včas atomovou bombu a jak bude efektivní. Situace s Ukrajinou je poněkud odlišná z tohoto geopolitického pohledu - Rusko nehrozí obsadit Evropu, zatím jen kousek Ukrajiny a moc jim to hochů v Kremlu nejde.

1 2
možnosti

Británie? Ta dostala bezmála 3* větší pomoc od USA než SSSR.

1 4
možnosti
Foto

Ač UA není ve stejné situaci jako SSSR, protože to nejdřív pomohlo Hitlerovi obejít zákazy a limity, pomohlo mu vyzbrojit se a pak po všech těch peripetiích bylo napadeno, dál už to může být dost podobné. Západ tehdy všemožně pomáhal SSSR m.j. i proto, aby zaměstnali a oslabili nejen Hitlera, ale i sebe. Někdy mám pocit, že se současnou UA je to dost podobné.

Ale jinak Karma, samozřejmě.

4 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Je dusno. Ideální čas, zničit bolševika infarktem?

Já jen, že pokud pojedete touto kadencí, je pravděpodobné, že jim můžete přivodit i těžší formu. Měl byste své články dávkovat.

Jde o to, aby vás nehryzalo svědomí. Přeci jen se mi zdá, že bolševikům a SPDákům začínají téct nervy.

A poté, co se Syřan Asad přidal nepokrytě na stranu teroristy putina, musí těmto vyznavačům "národního srdíčka" docela přetěžko. Jestli to takhle půjde dál, budou dost zmatení.

Sám jsem zvědavý, jak jim Okamura s Konečnou, budou ruku v ruce vysvětlovat, že se stala chyba a že Syřané jsou pro změnu zase přátelé. :-)

p.s. Vám za článek karma.

4 0
možnosti

Já mám pocit, že tečou Vám. Vám to totiž nezapadá do schématu, že celý svět je proti Rusku. Mohl by jste ještě zkusit netvrdit, že Rusko je Putin.;-D

0 0
možnosti

V té době to však ve světě nebylo o nic lepší. Snad se týká vašeho blogu, nebo budete mazat? A jen malá připomínka, Ukrajina byla tehdy součástí SSSR.

0 3
možnosti

Západ nemasakroval své vlastní občany jako Stalin. Ano Ukrajina byla tehdy okupovaná Ruskem v rámci SSSR.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS