Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprostý souhlas, vnímám to úplně stejně.R^;-)

Lidé jsou společenskými bytostmi a jako takoví potřebují sdílení a vzájemnou spolupráci nikoli ve prospěch jednotlivců, ale celku. Systémy, ať už jakékoli, jsou však postaveny na silném individualismu, vycházejícím ze sobectví, narcismu a chamtivosti. Je proto úplně jedno, jde-li o systém totalitní nebo demokratický. Tím jsou výrazně narušeny vesmírné zákonitosti, jejichž základem je princip rovnováhy. Jakékoli vychýlení z této rovnováhy je cestou ke zničení - v přírodě (vinou samolibého, sebestředného člověka) i ve společnosti.

0 0
možnosti

Velmi podnebný blog. Děkuji.R^

0 0
možnosti

No jistě,vliv je obr..., přežili jsme (bohužel někteří ne) Indoktrinaci předchozího komunistického režimu, ale její poněkud jinou formu zažíváme i nyní a to prostřednictvím mainstreamových medií a jejich jednostranných info.....

0 0
možnosti
Foto

No vida, zrovna jsem vstala dříve, a začala v mysli rozvíjet myšlenku, téma nového blogu, o komunitách, jak vnímám tento pojem, jaké mám zkušenosti. V našich podmínkách, kde je rozšířený individualismus. A určité sobectví. Což má své důvody, třeba v předchozí falešné hře na jeden nerozborný celek (komunistická idea).

0 0
možnosti
  • Počet článků 534
  • Celková karma 8,28
  • Průměrná čtenost 426x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik