Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No co by? Konají dobro, zadlužují se. Itálie 120%. Francie 116% - Macronův rekord. Rakousko 83%. Německo 67%. Polsko 55.5%. ČR? Nevedli jsme si špatně. Neuvěřitelné tempo růstu dluhu. Z 1,6 bilionu korun r. 2019 na 2,5 bilionu k 2021. To žádná země nedokázala ! Všichni nám záviděli a učili se od nás. Pravda, Německo žilo z naspořených úspor. Nejdrzejší je Polsko! Dále stavěli dálnice a plyn terminály k moři. ČR zase čelila energo krizi - slevami na vlak! O rychlovlacích, se dokonce začalo mluvit ... :-)

1 0
možnosti

Patří panu Koreckému, jak se státy starají, výpadek vlákna ...

0 0
možnosti

Cože? Odtrhnu oči od textu a čtu si text vpravo....tady to je: Jsem členem ČSSD, v roce 2019 jsem za tuto stranu kandidoval do Evropského parlamentu.

Soudruhu Balahuro, hovoříte jako kniha (státnických projevů): Řešením je maximální digitalizace procesů...urychleně pustit do zefektivnění fungování státní správy... implementovat opatření, která povedou k úspoře energií...vykoupit do státního vlastnictví místní elektrárny a získat přímý vliv na cenotvorbu...dlouhodobý cíl: je nezbytné zahájit reformu Energetického regulačního úřadu...V krátkodobějším horizontu je pak klíčové zajistit pro Českou republiku dostatečné množství plynu na nadcházející chladné měsíce

Tohle snad nepotřebuje komentář, přesto se zastavím alespoň u toho posledního bodu.

Můžete nám, ctěná kniho projevů, též sdělit kde a jakým způsobem si představujete zajištění toho plynu?

0 0
možnosti

Práce s dobrem je oblíbená. Mnohdy zaplní i Volební programy. Objeví se záhadné pojmy - Zadarmo, sociální spravedlnost, bude lépe ap. Bližším poznáním? Pojmy nemají absolutně žádný význam. Doporučuji najít "Zadarmo", neexistuje. Navíc, nic dražšího neexistuje. Sociální spravedlnost? Dobro jednoho, je zlem druhého. Staré pokřiveniny se řeší vyvoláním - těch nových. Na dluh - bude lépe? Jedno osvědčené heslo by zde ovšem bylo. "Pomoz si sám - bude ti pomoženo". Funkční a dobré. Pravda, do programů se to moc nehodí ... :-)

1 0
možnosti

Hloupé je, že si někteří zvykli po vládách populistů, že vláda má dávat. 8-o

4 0
možnosti

Ono by docela stačilo se poohlédnout po Evropě co a jak činí jiné vlády pro svůj národ....

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS