Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je.... šílený to je...

1 0
možnosti
Foto

J21a16n 69Š61i11k

30. 6. 2022 9:50

To je dnešní rozmazlený svět. Někteří natahují ruce se žádostí o pomoc a považují dokonce za povinnost, aby jim pomoženo bylo. Je dobré mít vlastní hlavu. Ale mám ji mít vždycky tehdy, když jsem plně připraven nést následky svého konání. Ten příběh je hrozný. Hezký den

4 0
možnosti
Foto

Moc hezky jste to napsal. Já vždycky říkám, že v dnešním světě lidé nemají žádnou zodpovědnost...jeden příklad za všechny: Udělá-li někdo nějaký průšvih, hledá viníka...ale sám sebe za vinného nepovažuje.

1 0
možnosti
Foto

To nějak nepobírám.8-o:-/ jakože takový lidi fakt existují.

Já bych dala cokoliv na světě za to, kdyby byl Tomík běžné, normální dítě.

7 0
možnosti
MB

U nás ve městě žijí dvě rodiny, kterým se narodilo dítě se stejným zdravotním problémem. Jedna rodina jezdila po lázních, rehabilitacích a doktorech a na jejich dceři dnes vůbec nepoznáte, že kdy měla nějaký problém. Ta druhá na to kašlala, samozřejmě dostávali od státu víc peněz a jejich dcera má zdravotní problémy dodnes.

Mě kdysi posudková doktorka řekla: "Problém je, že se moc dobře staráte. Kdybyste něco zanedbali, dostali byste víc peněz." Ji samotnou štvalo, jak je systém nastavený a že nám nemohla dát víc.

6 0
možnosti
Foto

To je právě ono...já nikdy nepochopím, že si někdo schválně uškodí (nebo vlastním dětem), aby bral víc peněz. Co je to pak za život...

Držte se paní Mileno a přeji krásný den!

1 0
možnosti
IL

Videla jsem v TV. Matka dceru mrzacila. Stehovala se po USA, doktori nemeli prehled. Dcera brala leky, ktere nepotrebovala, mela operace, nechodila, byla na voziku, mela bryle, byla hubena...nesmela MIT kamaradku, do skoly nechodila. Matka nepracovala a dobri lide jim postavili maly domek. Dcera si nasla kamaradku, zajimali ji kluci a chtela s nekym chodit. V noci na tabletu si povidala s klukem, do ktereho se zamilovala. Chtela pryc z toho pekla, ktere ji mama pripravila. Nechtela hrat postizenou, brat leky apologize. Mamu zabila a utekla k priteli. Nikdo nemohl uverit, ze chodi, ze nepotrebuje bryle, ze je hezka, neni blbka, prestoze se s ni mama ucila doma. Myslim, ze jeji mama byla zdr.sestra. uznali to jako fyzicke a psychicke tyrani, cely jeji zivot, nevim presne kolik ji bylo, asi 18 let. Presto na nejakou dobu sla do vezeni. To, jak se mama chovala je pry psychicka nemoc.

3 0
možnosti
Foto

Díky za tento článek R^ o tématu, které bývá tabu.

7 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Jsem osoba velmi upřímná a mí nejbližší to se mnou mnohdy nemají jednoduché.

Mám ráda výtvarné umění, hudbu, hru na klavír, zpěv, procházky a svou (ne)dokonalou rodinu.

Ráda píši o věcech, o kterých se nemá mluvit (když už o nich není vhodné mluvit), protože by se to mohlo třeba někoho dotknout. 

To vše s nadsázkou mně vlastní.

Jo a díky za 2. místo v kategorii Nováček v Blogerovi roku 2020!

 

Seznam rubrik