Diskuse

Kecy schopného

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

On je vlastně ten "Větvička" nešťastný člověk. Jen co vypadl ze Strakovy akademie Babiš, kterého tak upřímně nesnášel, nasáčkoval se tam Fiala, kterého lašsky cyp nenávidí možná ještě víc.

A dokud to tady nepovede vláda SPD, Trikolory a Volného bloku (což asi hned tak nebude), která hnedle zařídí vystoupení naší země z EU, NATO, OSN a UNESCO a přikloní se k mocnému tam na východě dubisku, bude ubohý bloger nadále snášet všechna ta příkoří, kterých se mu od vazalského státu EU dostává a pro která se ze všech těch exotických krajin tak rád vrací...

5 0
možnosti
Foto

J60a80n 66Š34i17k

30. 6. 2022 11:15

Skvěle jste to napsal, to mě nikdy nenapadlo. Když budou manažeři ČEZu pracovat zadarmo, tak i elektrická energie bude zdarma. Tak to je oč tu běží, proto se tolik kritiků nad jejich vysokou odměnou pohoršuje!!! Oni ví, že na fakturách potom bude taky nula. Že jen mi to nedošlo, musím si poposednout, abych neseděl na vedení. Hezký den :-)

2 0
možnosti
Foto

P. Karle Trčálku, Vy jste "satirik" za všechny prachy. Kritiujete i to, co Ládik nenapsal, to, co se zrodilo jen ve Vaší geniální hlavě. Hlavně se zavděčit mocným a kamarádům... O řešení problémů ani muk. Ale počkáme si, kde je pravda. Jestli u "pokrokářů" nebi u těch "opatrných". Do švestek nebo Vámoc to bude jasné. (Antikarma). Rv:-(

3 7
možnosti
JK

Je to asi anagram a vynikající. Zkusil jsem přeházet věty i slova, ale stejně to nedává pořád žádný smysl. Nyní se vrhnu na písmena a to už snad něco vypadne, je to ale fuška, chvíli mi ty kombinace zaberou, jak říkám, kvalitní anagram.;-)

3 0
možnosti
AM

A84d27a30m 63M81a67l91ý

30. 6. 2022 6:47

Ten Ládík to je kabrňák. Poplive, diskusi neotevře a má pokoj. Může zas v klidu odjet vyfotit plné talíře třeba do Podněsteří ...

12 0
možnosti
JK

Ladik na Hrad!

Zároveň musí šéfovat i ČNB, ÚS, Senátu, Sněmovně, BIS, ČEZ a všem znárodněným firmám. Pak by byl jako Orbán a skoro jako Putin (jako Putin nemůže být nikdo, to by se velký Vladik urazil a začal by zde denacifikovat).

Taky musí šéfovat lihovarům a pivovarům, aby se tu konečně začal vyrábět gruziňak a taky skvělé gruzínské pivo.

Taky znárodnit zemědělství a založit Jednotná Zavětvená Družstva, včetně zpracování a prodeje (to víte, padni komu padni, pane Babiš), konec EU prefabrikované stravě.;-)

9 1
možnosti
JZ

Zasloužená vtipná karma ;-DR^

13 1
možnosti
  • Počet článků 2949
  • Celková karma 25,16
  • Průměrná čtenost 866x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik