Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všem dotčeným bych doporučil, aby si vyzkoušeli práci v soukromém sektoru. Tam mohou více tlačit na zvyšování své mzdy. Holt mají nepedagogičtí pracovníci v létě 2 měsíce prázdnin, ale na úkor své mzdy. Je nesmysl ještě více roztáčet inflační spirálu a ještě zadlužovat budoucí generace.

0 0
možnosti
Foto

A vy už jste zkoušel práci ve školní jídelně, že to dotčeným radíte? Mně to nezajímá, ale ptám se pro kamaráda.

0 0
možnosti

Jakékoliv zvyšování mezd inflaci navyšuje a oddaluje její konec. To je prostá poučka. A je jedno, co tu inflaci způsobilo.

4 0
možnosti
Foto

Super. Nízké mzdy se vyřeší tím, že si člověk najde druhou práci. A když to nebude stačit, tak třetí ;-) Kdepak požadovat takovou mzdu, z které se dá vyžít, to by bylo nezodpovědné;-D Voni jsou hlava a zasloužejí si medajli.

7 4
možnosti

požadovat mzdu je regulerní požadavek na který ale zaměstnavatel nemusí reagovat.Jděte jinam...

Řvát vyděračsky o plat v době kdy platy ve veřejné féře přerostly mzdy v privátu je nehoráznost a drzost,protože ten růst platů byl prostě enormní a je na dluh,zejména v okamžiku kdy produktivita prácev eráru se nezvyšuje ,spíše klesá,počet zaměstnanců stoupá aniž by právě rotla produktivita,která je v eráru ostatně dosti špatně měřitelná a erár se vellmi úspěčně brání měřítkům hodnocení používaným roky v privátu

A navíc jak jinak,do tarifu a plošně...

3 0
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Dík za moudrá slova!

Děsí mne Josef Středula, který má jediný cíl: Stát se prezidentem. A za tím účelem je ochoten roztočit nekonečnou spirálu inflace. Jako by nám nestačil odkaz Babiše!

:-(

6 0
možnosti

My Pražáci máme radost z náplav, které tu budou šířit osvětu jak bojovat s covidem a v sociální politice jsou extrémně fundovaní. :-(

Jinak s nesmyslným rozhazováním peněz, které jen zvyšuje inflaci zásadně nesouhlasím!

1 0
možnosti

Jak dlouho už jste Pražák?

0 0
možnosti

Ono je to jednoduche. Dokud se budeme bavit o platech ci duchodech, jeden bude chtit skrtit a druhy pridavat. Tyhle debaty tu jsou uz mozna sto let.

Kdyby nekdo mel koule, navaze platy ve statnim sektoru a duchody na % prumerneho platy v soukromem sektoru. A bylo by po dohadech a predvolebnim rozdavani

4 0
možnosti
Foto

Podle mne by stačilo zajistit, aby každá vydělaná korun byla podložena odpovídajícím hmotným či ideovým produktem. Ovšem to by se některým velmi nelíbilo.

0 0
možnosti
Foto

Zdravim, pane Clichu. Vas osobni pristup je zodpovedny, ale ne kazdy ma tuto moznost. At se vam dari. Podle mne by lidi meli stavkovat proti pricinam, tj. proti green dealu, nesmyslnym emisnim povolenkam, politice CEZ a tisku penez i proti tem samkcim, ktere jen zvysuji ceny plynu za bohatnuti Ruska a ohrozuji bezpecnost zemi, ktere jsou na ruskem plynu zivotne zavisle. Stavkovat za zvyseni mezd je kratkozrake.

4 2
možnosti
Foto

Pane Nožičko, místo ve školní kuchyni se získává protekcí. I k nižším platům je velice lukrativní. Jste u jídla. Jídlo si přinesete domů. Pokud jsou kuchařky šikovné přinesou si domu i maso, máslo a tak dál. Děláte 8, 5 hodiny. Soboty a neděle máte volné.

1 4
možnosti

šikovné = kradou?

0 0
možnosti

Státní zaměstnanci si musí uvědomí, že peníze nerostou na stromech. A vláda je v současné době nemůže jen tak rozdávat. Howgh.

14 0
možnosti

Oprava, musí uvědomit :-)

1 0
možnosti

Jojo, Moraváci, ještě že tu Prahu máte. Kam byste jezdili krást, kdyby nebyla?

1 7
možnosti
Foto

I92v62o 84C64i13l84i87c88h

29. 6. 2022 9:43

Tak jste si ulevil a je Vám líp ;-D

7 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.