Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

I64v88a16n69a 10L50a20n60c61e

28. 6. 2022 17:10

V usa nejde o zakaz potratu. Kazdy jednotlivy Stat si muze urcit svoje limity, kdy jim do toho zadny politik z Washington nemuze mluvit. To je to,, co se prave stalo. Protestujici new York a Californie, kde vladnou democrats muzou mit po tom, o Co tak usiluji: potrat nebude omezen az do 9 mesice. Misto porodu muze Zena dite potratit. Bude zalezet na jejich statnim rozhodnuti. Verim, ze dem. Politici jim v tom vyhovi. Nemaji duvod v techto statech protestovat, jestli si myslite, ze to je "joke", tak opravdu neni.

4 0
možnosti
PK

To je neskutečný 8-o

0 1
možnosti
Foto

Vy musíte mít uvnitř sebe nějaký veliký problém8-o. Takový "výkřik" bych čekal od nějaké zamindrákované, zhrzené, nebo až po dno frustrované mladé nezkušené pacientky nějakého vyčuraného psychoterapeuta, ale ne od zralé, vysokoškolsky vzdělané ženské. Co jste nám vlastně hodlala sdělit? Že je život samice od vepře, což každý člověk nejméně ve vašem věku už prokrista musí vědět...? Ano, světe div se, někdy si přejeme život, někdy smrt. Ano, světe div se, záleží na okolnostech a mnoha proměnných, kdy se jak rozhodujeme. Opravdu to nechápete? Ráda byste nasadila na všechno jeden mustr a basta? Fakt by to pak ještě bylo o člověku...?

2 5
možnosti
ŠČ

Já bych to spíš chápala v širším smyslu - proč musí vše až do posledního detailu dáno nějakým zákonem, který rozhoduje zda ano - je to správné, či ne - takhle to nesmí být? Vždy je to jen o úhlu pohledu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 28,99
  • Průměrná čtenost 2291x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik