Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rusácké zrůdy. Jednalo se o civilní objekt, který rusáky nijak neohrožoval. A kdo se rusáků zastává, sám je bestie a zrůda.

0 0
možnosti

Dovolím si jen doplnit informace , které uvádí informační portál life.ru.

- obchodní středisko je od března 2022 uzavřeno pro občany,

- obchodní středisko slouží jako sklad opravené vojenské techniky , kterou provádí několik desítek metrů vzdálený podnik pro opravu těžkých vozidel Kredmaš.

1 1
možnosti

Tohle není žádná informace. Ale to už vy víte. ;-)

1 0
možnosti

Už to bylo mnohokrát napsáno, přesto si dovolím, pane Vlku, znovu položit tento dotaz. Když dokážete tak emotivně podat info o tomto konfliktu, jak byste popsal to slavné "humanitární" bombardování, kdy USA asi 78 dní masakrovali Srbsko (Bělehrad)? Pokud si pamatuji, tak to tam "odskákalo" především civilní obyvatelstvo a civilní infrastruktura (nemocnice, komunikace, tv studio, ...). Aha, já vím, tam bombardovali naši kamarádi, tak tam to asi bylo v pořádku.

4 7
možnosti

Zatím máme určitou volnost, vybrat si téma a zpracovat ho dle svého. Sice se občas najde jedinec, který si myslí, že může rozdávat zadání slohové práce, ale to jsou jen takové humorné vsuvky, které zpestřují zdejší prostředí, zvlášť když takový jedinec někomu klade otázky, na které si pak sám odpovídá... :-)

2 0
možnosti
Foto

prý to bya střela vzduch - země. Síť je ale plná videí kde kdosi odpaluje raketu země - vzduch.

/zvonka to vyzerá, že na obchoďák spadla buď Ukrajinou sestřelená ruská raketa, nebo raketa vlastní ukrajinská.

1 2
možnosti

Tak to buďte rád, že jste nebyl vevnitř. Vaše vyhledávací schopnosti na sociálních sítích a pečlivé čtení řetězových e-mailu by nám chybělo. Vaše závěry ve stylu "co kdyby to náhodou nemohlo být třeba takhle...", by nám rozhodně také chyběly.

2 0
možnosti

Za takto burcující protiválečný článek by se nemusel stydět ani Julius Fučík.

4 2
možnosti

Myslíte ty bajky co si o něm vymysleli komunisti, aby stvořili hrdinu?

3 0
možnosti
Foto

Taky mně napadlo, že denacifikace a demilitarizace obchodního domu je vskutku velmi speciální vojenskou operací. Jen jestli to nebyl - jak říkal Babiš v kauze Vrbětice - útok na zboží!

3 0
možnosti

Dovolí si někdo dát mínus pod jakoukoliv reakci? To samozřejmě nejde.

0 1
možnosti
Foto

J71a73n 41A97n96d39r63l20e

27. 6. 2022 21:15

Do te doby, nez jim nepomuzeme dostatecne na to zahnat russaky zpatky domu. Tot odpoved na tvoji zakladni otazku. A prosim, tu shodu p-p trochu dolad :-)

1 0
možnosti

To byl takový vtip... Pepíčku, víš jak se jmenovala loď, na které plul Sandokan? Aurora. Ale ne, Pepíčku, to byli zase jiný piráti...

Ale tohle je ruský dobytek...

3 0
možnosti

.... Davide - naprostý souhlas !! Je už potřeba na tu ruskou verbež vlítnout bez slitování a zbytečného vyjednávání ! Dřív, než se znovu nastěhují k nám R^!

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS