Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono to plyne z potřeby ukázat, že mají foťák!

1 0
možnosti
Foto

J70a46n 79C81i20b81u20l42k41a

26. 6. 2022 14:06

...protože Ukrajinky už DÁVNO (nejdéle k 24.2.22) přijali evropský standard focení, což na veřejnosti stvrzují učebnicovou a evropsky distingovanou ukrajinštinou.

1 3
možnosti
MS

R^ Mám podobné zkušenosti. Před pár léty v Holandsku se v muzeu průvodce ptal lidí na národnost; k ruské se nikdo nepřihlásil, i když tam dvě dívky byly. Vyznačovaly se tím, že se neustále fotily. Jinak si občas někdo vyfotil exponát či místnost, ale Rusové jsou v tomto specialisté. :-P

3 0
možnosti
JM

J27a85n 40M94a86r44e77k

25. 6. 2022 22:32

Moje zkušenost s rusáky...tentokrát na Havaii roku 1984. To byl ještě CCCP, ale ti co se váleli na pláži byli zřejmě Rusové, jedna tlustá tetka se slamákem na hlavě, slamák měl rozdrbaný kšilt a bába tam stála v typicky socialistickým hapt'áku a pozorovala okolí. Její břicho se dmulo pýchou. Kolem ní smrad z nějaké laciné vonavky, asi se tím v hotelu sprchovala. Potom na ostrově Kauai jsme viděli bronzovou desku, kde bylo napsáno,že tam bývala ruská tvrz Yelizaveta. Dnes na Hawaii Rusáci nežijí. Štastná to země!!!!!!!!!!

Před nedávnem jsem byl u svého doktora. Byl na dovolené a zastupoval ho tam ruský doktor. Trochu jsme si popovídali. On odešel z ruska před několika lety a v Kanadě si udělal zkoušky. Putinovi nemohl přijít na jméno.

3 0
možnosti
DP

V roce 1976 jsem letel z Delhi do Agra (Indie). V letadle byla skupina sovetskych (=ruskych) turistek. Ten smrad z jejich vonavek se mi uchytil v nose o pronasledoval me pul dne po pristani. Na druhe strane v roce 2004 na Lofoten (cesky se tomu rika Lofoty, ale to Norum "trha" usi) jsme se setkali s ruskymi manzeli (tak kolem 35 - 37 let). Velmi slusni a kultiovovani lide, pani mela jenom diskretni makeup a vonavka nebyla citit zadna.

3 0
možnosti
VK

Jsou to divní lidé.

Na pláži v Egyptě, v Turecku, ženy nejtitěrnější plavky a muži velikou kameru, nebo rádio a hlučná, typicky ruská hudba. ( nas nedogoniat ).

A focení vždy s důrazem na pozornost okolí.

V současné době v Makru ve Stodůlkách : největší drahé auto, tlustá baba v minišatech, utrápený a vypitý mužik ovládaný jako pejsek.

Ani nemusí mluvit a víte bezpečně, že to jsou rusáci.

1 0
možnosti
SL

Slyšel jsem názor, že jsou hlučnější a arogantnější než byli Dederónové ...

0 0
možnosti
Foto

Pofotografírovať se. To měli už za socíku. A nic se u nich nezměnilo. Po všech stránkách.

2 0
možnosti
MP

Ovšem u nás jsou ti rusky mluvící nyní v drtivé většině Ukrajinci :-).

5 0
možnosti
LP

a jo. tak proto koukali tak divně, když jsem na ně vzal smeták a houknul na ně, ať táhnou zpět do těch svých zemljanek.:-(

0 0
možnosti
LP

Já tuhle zase viděl, jak do silnice záměrně vbíhali malí členové ohrožených skupinek. Měli z toho srandu a točili si to na mobil. Podle barvy kůže jsem nemusel chodit až k nim, abych zjistil, jaké že jsou národnosti.

A tuhle jsem zase zažil hodně trpkou zkušenost v supermarketu, kde to byl samý russky mluvící zákaznik.:-(

Bylo to v supermarketu Kaufland Kladno, Italská 50, letos na jaře.

0 1
možnosti
  • Počet článků 4809
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal