Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

jak říká kolega p. prof Fyjala, (jak vtipne pise kolega) vypada jako sňatkový podvodník a prof. Valek je podle nej Ur-Valek, a jeste tchajwanec Vykulenec. Ted mame "konecne vladu, za kterou se nemusime stydet", uvidime, jak jeste dlouho, ze? "Fyjala" leta drepi ve Snemovne a jeste stacil nasmolit ci namastit asi 15 knih jako autor, spoluautor nebo editor. Proste genialni politik, politolog a germanista. Podobny "vedec" jako Martin C. Putna, ktery namatlal take asi 15 genialnich knih. Tech blbcu, kteri voli zase blbce, tech je vzdy dost. Nekteri duchodci maji asi ulite miliardy jako Babis a jeste humornejsi je, kdyz nejaky majitel trafiky nebo second handu se povazuji za genialni podnikatele a voli strany velkokapitalu jako je ODS nebo TOP09.Ostatne pologramotny Karlik Schwarcik by se na Hrade teda fakt vyjimal. Neznal ani slova ceske statni hymny. Ostatne, kdo z nasich politickych (j)elit by dokazal zazpivat 2. sloku nasi statni hymny. Toi je Cechu slavne pleme, mezi Cechy domov muj.A na Hrade bude brzo strasit

1 16
možnosti
RK

Tohle napíše člověk, který je schopen někomu vyčítat pologramotnost. 8-o. Vypadá to jako stenozáznam Babišovo Čau lidi;-D.

14 2
možnosti
DK

Kdyby to všichni brali jako Vy, asi by bylo lépe na světě. My doma to máme podobně. Velká karma.R^

19 2
možnosti
LP

Tak já zase přemýšlím, jak se dá věřit či nevěřit shrnutí situace, okomentování situace a sdělení představy o řešení situace. To jako, že někdo Fialovi nevěří, že je na Ukrajině válka , že to bude mít dopad na cenu ropy a plynu a že je v plánu výstavbu nových rour ?:-/

1 0
možnosti
JL

Musíme vycházet z toho, že všechny české politické strany (nebo skoro všechny) jsou vlastně výběrové organizace mafiánského typu. Jejich snahou je ve spojení s podnikateli a zkorumpovanou policií si nahrabat co nejvíc. Tak to tu jede od té doby, co zvítězila Pravda a Láska a pak (Santa) Klaus. (..). Naštěstí jsme na tom líp než v Ekvádoru, kde prý si ženská nevydělá víc než 5 USD za den. To je asi 120 korun českých. (Zdroj - blog od Lékařů bez hranic). Taky jsme na tom líp než v Juesej, kde je na ulicích spousta bezdomovců, kteří jsou vesměs narkomani a notorici. Střední Evropa je Střední Evropa, solidní, kavárenská, slušný lidi už od Bílé Hory. PS: S tím Andrejem - lidi jsou různé, před válka hodně lidí v ČSR volilo fašisty, po válce pak komunisty. C est la vie.

3 1
možnosti
PK

Střední Evropa, já samozřejmě dost to slučuji s Prahou, kde žiji - ta se v poslední letech strašně mění (pohyb obyvatel) a podle mne k horšímu. Nejen Václavák, ale i jinde - vandráci, bezďáci, žebráci, feťáci v centru leží po ránu v průjezdech. Ztráta "českosti" prostoru. Zahraniční turisté - myslím západní, nic moc, hodně Novoevropanů.

4 0
možnosti
VF

Tak Vám přeji pevné zdraví a bude určitě dobře.:-)

12 0
možnosti
Foto

Mezi těmi "diskutéry" chybíte Vy. :-P

3 5
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2821x
Pozorovatelka, socioložka, máma dvou dětí, učitelka občanské nauky, podnikatelka a pečovatelka o širší rodinu, se kterou žiji na samotě u lesa, blízko jedné malé zapadlé vesničky v západních Čechách.

Seznam rubrik