Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Pěkný článek s racionálním obsahem. Pravda bolí a tak tady lidi vřískají.

24 4
možnosti

p.Fiala nám ani neřekl že 11.července přestane proudit plyn z RF a to minimálně 10 dnů a Arabové EU nabízejí plyn jen na věčné časy za cenu trojnásobnou proti plynu z RF tak proto se mu nedá věřit a je to zbabělec který nemá na pravdu žaludek. Kryje Rakušana a ani se ho veřejně nezeptá jak je možné že ministr vnitra má informace z živého spisu.4 KOALICE MÁ PŘESNĚ TAKOVÉ CHOVANÍ JAKÉ SE OČEKAVÁLO ale hlavně že Babiš už dostává dotace v plné výší a teď agrofertu Fiala pošle desítky miliard na rozšíření výroby bioplynu.;-O

8 13
možnosti

Tak nějak si představuji trolling! Rakušan tím byl přece překvapen, takže nemohl mít informaci ze živých svazků! Kdo asi tu přínosnou informaci vytáhnul? Kdo má pod palcem justici a policii! A kdo by to mohl být? Stačí si jen uvědomit, jak při vyšetřování Babiše padali hlavy u policie i státních zástupců! A stačí si vzpomenout, jak Babiš své prohřešky svaloval na jiné, že jde o politickou kauzu, a že neustoupí! Členové STANu při prostém podezření odstupují od svých politických funkcí! To je jiná morálka, to je morálka západní demokratických politiků! :-)

3 1
možnosti
JH

A vůbec, kdo v ČR po létech zkušeností s vládami? Ja uz dávno. Jsou chrochtaci. Upřímně nevim koho uz volit...

0 1
možnosti
JH

Omluva...věří...ne.

0 0
možnosti
JV

Nedodávno jsem o tom přemýšlel a taky to nechápu. Borec přísahá na smrt svých dětí očívidně lže, krade a přitom se najdou lidé co mu věří. Ještě ani nekandiduje na presidenta ale už je v průzkumech. Navíc lidem vadí Pavel co byl kdysi komunista. Co na tom, že od té doby ušel značný kus cesty jiným směrem. Co na tom, že Bureš je ve všech směrech i dneska horší. Přes to se najdou lidí co ho chtějí volit. Vůbec to nechápu.

23 6
možnosti
DJ

D56a71v40i91d 35J92e74ž94e81k

25. 6. 2022 22:09

Protože alespoň nekaslal na lidi. Teď se nám vláda vysmívá a kašle na nás i když celá Evropa pro lidi něco dělá už měsíce.

4 5
možnosti
Foto

nu, tak jste se nám pěkně pochválila, já vám to samozřejmě přeju, ale pokud jste věřila stanu a ještě ho volila, tak si s paní pokladní nemáte co vyčítat :-)

16 15
možnosti
FP

Stejně jako autorka si o politicích iluze nedělám. Ten zásadní rozdíl mezi pravicovými či středovými stranami a Babišem/ANO je v případě obvinění, či jen podezření. Zatímco ti první odstoupí, ti druzí “nikdy neodstúpí, nech si to všici zapamatujú” Takže asi tak.

12 2
možnosti
PB

P76e29t74r 19B69u71r40i60a78n

25. 6. 2022 12:00

Nějak jsem nepochopil, v čem je přidaní hodnota toho článku. Zřejmě v tom, jak je paní schopná a soběstačná. Jenom víc takových paní, které se nechají bez odporu brát státem u úst a ještě se tím chlubí.

17 19
možnosti
VF

Pane Buriane, jaká je přidaná hodnota Vašeho příspěvku? Nulová.

10 3
možnosti
PN

To je krásné čtení....jen by mě zajímalo, jak určujete obyčejné a neobyčejné lidi.

A jak se dá zjistit, že když "obyčejný" člověk nevěří Fialovi, musí věřit Babišovi?

30 3
možnosti
ZH

To je úplně jednoduché. Kdo nadává na Babiše, je automaticky Fialův poskok, přece, nebo aspoň oddaný fanoušek pětikolky. Takže to nutně musí platit i obráceně, že ANO? ;-D

13 0
možnosti
ZH

No, odborná... Poslechl jsem si od aktivisty, politika, právníka a bývalého fotbalového funkcionáře kousek o inflaci a minimálně v této části mu odbornost rozhodně chybí. O tom mohu povídat i já a bude to stejně odborné.

Co si vybavuju, měl tento pán plamenné projevy ohledně coronaviru na demonstracích. K tomu jsem si říkal: ajajaj. A to přes to, že jsem řešil například šíření dezinformací ministerstvem zdravotnictví, jsem odpůrcem povinného plošného očkování, tedy do jisté míry bych mohl být taky řazen mezi odpůrce.

Také jsem se o pánovi dočetl, že působil jako ředitel společnosti provozující hazardní hry Bwin.com. Pro mě to není moc důvěryhodná osoba.

5 0
možnosti
Foto

Žiji také na venkově v západních Čechách. Setkávám se tu často s fenoménem, kterému říkám "babky Babišovky". Jsou to důchodkyně, mnohé z nich si po internetu přeposílají řetězové maily nebo mají i chytrý mobil. Obvykle jsou to až fanatické voličky Andreje Babiše.

Jedna z nich je příbuzná mé partnerky a vytrvale jí zásobuje řetězovými maily, přestože jí bylo už mnohokrát řečeno, že o ně nikdo nestojí. Loni na podzim v první den voleb do poslanecké sněmovny hodinu před otevřením volebních místností paní mé partnerce zavolala:

- Ahoj, koho budeš volit? (Byl zapnut hlasitý odposlech telefonu.)

- Ještě nevím, buď trojkoalici nebo dvojkoalici.

- Ale ty kradou.

Už jsem se neudržel a zapojil se do hovoru:

- Nejvíc krade Babiš.

- Babiš krást nepotřebuje, ten má peněz dost.

Tento argument slýchám často a těmto lidem už nic nevysvětlíte.

36 7
možnosti
Foto

A co byste chtěl vysvětlovat po tom všem co poslední týden vyplulo na povrch?

14 4
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2821x
Pozorovatelka, socioložka, máma dvou dětí, učitelka občanské nauky, podnikatelka a pečovatelka o širší rodinu, se kterou žiji na samotě u lesa, blízko jedné malé zapadlé vesničky v západních Čechách.

Seznam rubrik