Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Podobně se vyjadřuje i další poslanec. Neměli byste spojit turné?

0 0
možnosti
ZH

Pak nemá jít prestiž politiků dolů, když se do Parlamentu cpou takoví myslitelé...

https://nsp.cz/aktuality/prestizni-povolani

1 0
možnosti
TH

Které je nutí prodat nafťák a nasednout na kolo. Jenomže jak jinak než starým dvoutaktem se mají ráno dostat do práce8-o?Jako žiju na venkově a Pražáky litujeme. Šikovného vesničana stojí vytápění domu jen benzín do motorovky a několik víkendů v lese a vše ofiko. Hospod s pivem za pětadvacet je habaděj, ty už pravda nejsou ofiko;-D

1 0
možnosti
Foto

Počkejte, až se paní autorka dostane do senátu, tak každému dojíždějícímu bude platit taxíka.

1 1
možnosti
Foto

Takže nezbývá, než ve zmíněných obcích otevřít prodejnu státní. ;-D A zatímco se na vesnicích zdražuje, ve městech ani trochu.

Nedávnou za mnou přišel bývalý spolužák, že když mám na radnici ty známé, že by potřebovali na sídlišti postavit nějaké malé hřiště pro děti. Tak jsem mu poradil, aby se pár chlapů dalo dohromady a to hřiště postavili sami, že jim ale město může věnovat nějakou korunu na materiál. Silně se zachmuřil a odešel.

A teď má jistě důvod být nespokojen.

A paní autorko, myslíte si, že zase já jsem v poslední době spokojen s tím co píšete? :-PRv

4 2
možnosti
Foto

J32a43n 68Š10i28k

24. 6. 2022 12:51

Na hlavní město se nadává a nadávalo. Někdy neprávem, protože většina čelních politiků v posledních letech pochází z Moravy. Někdy právem, firma, má sídlo v Praze a tam odvádí daně, přestože má výrobu v Uherském Hradišti. Podobně u nás funguje plno věcí, od Šumavy až k Bílým Karpatům. V naší zemičce jsme si za léta vybudovali vlastní světově unikátní očurávací systémy. Po letech s údivem zjišťujeme, jak dokážeme očurat sami sebe - viz. energie, které možná budeme mít nejdražší ve sluneční soustavě. Jedna věc je jistá. Praha není středobod všehomíra a doba se mění. Covid a drahé bydlení možná vesnicím pomůže, protože někteří lidi z velkých měst odejdou a za pár let budete psát v opačném gardu. Hezký den

3 0
možnosti

Nevím, co se to s vámi děje. Psala jste kdysi rozumně. Teď nám začínáte nějak "babišovatět" a "paroubkovatět". Že byste kandidovala v komunálních volbách?:-P

8 6
možnosti
Foto

A co když do senátu? :-)

1 1
možnosti
Foto

Je to sice hezké, ale prodejnu na vsi, hospodu, či autobus vícekrát denně, to vláda nezajistí, to v jejích silách opravdu není.

5 0
možnosti

Především je to v silách samotných obyvatel. Jenomže oni si všichni nakoupí ve velkém v supermarketech a do prodejny na vsi by si chtěli chodit jen pro čerstvé rohlíky. To pochopitelně žádného prodejce neuživí.:-)

6 0
možnosti

Spadám přesně do Vámi popsané skupiny vesničanů!R^

0 0
možnosti
Foto

A v minulém roce to bylo lepší?

1 0
možnosti
EN

kde žijete? na Marsu? že tu hrůzu tady nevidíte...pani popsala realitu a vy to považujete za nesmysl..

4 5
možnosti
  • Počet článků 189
  • Celková karma 32,04
  • Průměrná čtenost 2315x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik