Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Divné. Nakupoval v UA a v článku spousta věcí o tom, že je cizincem ve své zemi

28 5
možnosti
HU

No už jsem se lekla. :-)

0 0
možnosti
MK

Vy si z toho delate legraci, nicmene faktem je, ze si jich sem spousta prenesla tezke vychodni zvyklosti. Dnes jsem v zahranici (EU) jel po horske obousmerne silnicce s jednim pruhem. Auta se museji vyhybat kazdych asi 300m, kde je to rozsireno. V aute kojence. Dvacet kilaku zadnej problem, lidi na sebe bliknou, mavnou, pustej se.. jedu zrovna ja, Ukrajinec v kolone v Land Roveru v protismeru se na to vykasle, vypali, predjede cekajici a miri svizne rovnou na me. Napravo rokle, nalevo skala. Nejak jsme se vyhli. Drzim jim palce, ale ty, co se nedokazou prizpusobit a chovat se civilizovane bez milosti zpatky.

2 0
možnosti
LL

V Itálii se mi to stalo s Italem, tam tedy zafungovala karma hned a po pár metrech jsme ho potkali v plotě nad mořem, ale ten tedy byl podstatně západnější, než Ukrajinec. Klid, blbce najdete v každém národě.

2 0
možnosti
PH

Přečetl jsem celé, i s posledním odstavcem a stejně jsem nepochopil, o co autorovi jde

30 5
možnosti
HU

Já tedy nevím, nejsem autor, jen mě napadlo, že by to mohla být parodie na to, co se leckde šíří éterem.

4 1
možnosti
BH

Pán Fuchs v polovici som to vzdávala, oplatilo sa dočítať.

0 0
možnosti
JM

J59a84n93a 87M90e55r24o68p13e

23. 6. 2022 18:20

Tak já bych si dokázala představit i to, že by tohle mohlo nastat v ČR - supermarkety jsou na tom tak zoufale se zaměstnanci, že se divím, že tam těch Ukrajinců nepracuje víc. No a kdyby nějaký šel stylem, že doplní chybějící zaměstnance Ukrajinci, pak je asi docela logické a rozumné, že i zákazníci budou z jejich řad (navíc pokud to bude poblíž nějakého centra či místa, kde jich bydlí více).

0 0
možnosti
DP

V Praze jich pracovala spousta už před válkou, takže žádná změna. Rodičům v baráku uklízí Ukrajinec už léta, taky žádná změna...

0 0
možnosti
Foto

Byl jsem rozohněn během čtení, ale nakonec jsem se zasmál

5 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.