Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

A koukal jste se pod postel? Co kdyby tam taky nějaký byl...

1 0
možnosti
JH

J61i19ř61í 19H67o43l12ý

24. 6. 2022 7:30

A kdyby jste v marketu potkal naše ("milé pracovité a opálené spoluobčany"), to by snad u vás bylo na infarkt.

Je mi vás líto. ;-D

Poznámka: ("milé, pracovité a opálené spoluobčany") - toto je alternativní výraz.

0 0
možnosti
MH

Kde je tlačítko downvote ?

2 0
možnosti
FN

Mate problém s nákupy v zahraničí? Asi budete mít nějakou psychickou poruchu. Navštivte lékaře.

5 3
možnosti
LK

Typický český frustrát.

1 2
možnosti
PN

Chacha chichi chocho, a fakt jste v tom Kyjevě slyšel ukrajinštinu? Moc Vám nevěřím anebo nepoznáte rozdíl mezi ruštinou a ukrajinštinou. Čistou ukrajinštinou se mluví jen v okolí Lvova a Ivano-Frankivsku, čili i v ČR nepoznáte rozdíl mezi rusákem a Ukrajincem, který není ze západu Ukrajiny.

9 0
možnosti
Foto

Poznáte to. rusák řve jak na lesy. ;-D

2 1
možnosti
Foto

P74e29t76r 91Č97i10h31á15k

24. 6. 2022 1:13

To co popisujete by mě rozhodně nijak nevadilo. Tak za prvé, jsme otevřená země uprostřed Evropy. Pohyb cizinců je tedy normální a to že je tu najednou více Ukrajinců je čistě logické když si jistý Ruský bláznivý vůdce usmyslel vtrhnout do cizí země (Ukrajina) a systematicky jí likvidovat. Rus to má tak nějak v genech a opět nám dokázali že Rusko není civilizované. No nic nyní k dětem ano děti bývají holt živé oni ty České také zrovna mají vysokou hladinu decibelů a jistou dávku otravnosti. No a k Ukrajinským prodavačkám. Inu zvykejme si a buďme rádi že aspoň že ti Ukrajinci nás obslouží. Čech za ty almužny do krámu pracovat už nepůjde. Znám dle svého příkladu. V roce 2000 jsem se prodavačem vyučil v roce 2009 jsem začal na sobě pracovat a začal jsem výukou cizích jazyků a rekvalifikovat se studiem na škole pro obor v IT oboru. Tohoto kroku dodnes nelituji i když se ve své profesi mám stále co učit. Ovšem do obchodu za stresem, mnoha hodinovými smenami včetně víkendů, svátků a čím dál větší drzostí ze strany zákazníků a za ubohou mzdu? Nikdy. Pokud si obchodní řetězce neváží Českého a odborného personálu a zákazník též tak dobře nám tak. A pardón za to že vidíte značky Ukrajinců a že nemáte pohodlný nákup, že vás tito lidé svou přítomností obtěžují... Vžijte se do jejích kůže. Jejich domy, rodiny odstřelují. Někde jejich příbuzní nemají ani vodu, 4 měsíc války třeba ve sklepě. Pardón váš nářek na nepohodlný nákup je zhýčkaný a malicherný. A teď si třeba jen představte že byste do svého obchůdku ani nemohl dojet nebo třeba neexistoval. Že by vám hrozilo nebezpečí. Ano to lidé na Ukrajině zažívají. Váš příspěvek v blogu mi více méně hnul žlučí. Nemáte ani špetku empatie! A ano váš příspěvek působí xenofobne i když se zde dvakrát v textu dušujete že nejste rasista ani xenofob. Ty prvky zde patrné z vaší strany jsou.

4 8
možnosti
KV
LP

Ha ha ha moc jsem se pobavil🤮

1 0
možnosti
OS

Pomahat ano,ale ne na ukor domacich,vubec se nedivim,jestli se nekdo takto cejti,kdyz vleze knam so Kauflandu.Spatny pokus o vtip.

0 5
možnosti
JU

J68o50s28e95f 86U14l61m55a43n

23. 6. 2022 23:46

Jakože vás irituje, když vlezete do obchodu a tam je spousta cizinců? Jak to děláte, když jedete na dovolenou?

7 2
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.