Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

V úvodu jste to napsal, není co dodávat, myslím, že především odborníci na energetiku se vyjádří k jeho originálním názorům, bo absolutní energetická nezávislost to je časově nepředvídatelné a prakticky s velmi malou pravděpodobností realizovatelné a zejména v zemi jako je ta naše. O to horší bude dopad na lidi a možnost pozdější sanace. Uvidíme jak bude situace vypadat ke konci roku...

3 0
možnosti
PD

pan premiér vlatně neřekl nic o tom, jak bude situaci řešit dnes, zítra, za měsíc...kromě opravdu konkrétního "nenecháme vás padnout". koho, všechny nebo jenom někoho, na dno nebo jenom do sklepa? Jeho vize budoucnosti za 5-10 let se jeho vlády nebude týkat zcela určitě a kdoví, jetli se jeho vlády bude týkat situace za rok nebo dva

4 0
možnosti
Foto

Je skutečně zajímavé, jaká kritika se snesla na současnou vládu a na premiéra, že si dovolil upozornit na fakt, že stav ekonomiky se nedá změnit lusknutím prsty. Navíc čelíme čemusi, co je zcela bezprecedentní -ruské agresi a s tím spojená krizi v celém světě. To, že Babišova vláda rozhazovala peníze na všechny strany, snad nezpochybní nikdo /vždyť za Babiše bylo líp/. A je s podivem, že pokud na to kdokoli upozorní (tedy že to "líp" bylo na úkor dnešního hůře), dostává to celkem slušně sežrat.

Připomíná mi to trochu situaci v rodinách ostravských horníků a hutníků Vždy po výplatě se tři - čtyři dny doma hodovalo, aby zbytek měsíce byly jen brambory a čaj. (pamatuji si to, neboť manželky posléze chodívaly se svými muži k výplatním okénkům a peníze jim hned odebraly - viděno na vlastní oči).

A nakonec. Kolik let se pan Babiš vymlouval, že za všechno může Kalousek? Pamatujete?

Autorivi karma.

18 1
možnosti
PD

babišovi mužete vyčítat spoustu věcí, ale vliv na současnou inflaci těžko.

3 6
možnosti
PD

pan Fiala nam to vysvětlil...protože v r. 2021 babiš zadlužil stat, poroste cena elektřiny na burze ještě v r. 2023.

5 2
možnosti
OU
  • Počet článků 4819
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal