Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlasím a podepisuji v plném rozsahu.

1 0
možnosti
JR

J11a21n 66R69á25ž

23. 6. 2022 8:49

S velkou pozorností jsem vyslechl od rána avizovaný projev předsedy vlády k národu. Dokonce jsem zavřel oči, abych při poslechu těchto důležitých slov nebyl rozptylován máváním jeho rukou. Dozvěděl jsem se tak něco, co jsem dosud nevěděl. Česká republika je v průšvihu za který může Babiš a Putin, ale vláda to vyřeší. Takže jsem mohl po dlouhé době klidně spát

11 3
možnosti
ZZ

Ale ODS to vše změní - ještě k horšímu !!!

;-D

1 0
možnosti
JH

Je smutné když člověk postupem času přijde o kompas a jeho největší ctižádostí už je jen vecpat se do správného houfu a dokazovat si zbytky své vážnosti trapným posluhováním...

8 3
možnosti
RK

Krásná sebereflexe, Josefe.R^

8 3
možnosti
Foto

Projev jsem si se zájmem poslechl nicméně nic nového jsem se nedozvěděl. Kdybych si vybraný večerní film pustil o hodinu dříve, mohl jsem jít o hodinu dříve spát. Mimochodem koukal jsem na film, který prý Donald Trump nechtěl pustit do kin. Schválně jestli někdo bude vědět o jaký film se jedná... Jo a ten film se mi moc líbil.

3 0
možnosti
Foto

Prošel jsem si včerejší program, který mne včera nezajímal, protože O2TV od večera do noci kiksla a napadl mne jen film USA Někdo to rád blond.

0 0
možnosti
JV

Nejlepší na celém projevu byla Fialova řeč těla, tzv body language.

Zejména gestikulaci rukou má propracovanou do detailů.

V podstatě však nic neřekl. Zaparafrázoval bych si.

Mluvil k nám Fiala.

A co řekl?

Nic . ....... .

14 3
možnosti
RK

Tak se s Orlíkem domluvte;-D

2 5
možnosti
KO

Možná jsme poslouchali každý jiný projev...ten premiérův jsem kvůli jeho lžím vypnul.

6 9
možnosti
OU
OU
OU
PD

ale půl roku na tom byli líp, tedy jejich průměrná roční inflace bude daleko menší, než ta naše

1 0
možnosti
PK

Tak dnešní EU začala Montánní unií, oblastí těžkého průmyslu. Překvapuje mě že po 70 letech hlásáme - musíme samostatně, soběstačně ... K čemu pak to EU je ... a to jsem jeho umírněný fanda.

0 0
možnosti
MB

Projev p. Fialy mne ničím nepřekvapil. Kultivovaně sdělil zřejmé - ČR nezkvétá. Není silnější, ani důstojnější. Nikdo nám nezávidí a - ani se příkladem neučí. Příčin je celá řada, byly srozumitelně osloveny. V podstatě stojíme na prahu nesnází. Lépe být nemůže, reálněji se připravme na trend opačný. Co s tím? Vymanit se z vlivu Ruska, které nás historicko tradičně vydírá. Pro mne a okolí nic objevného. Prostá realita faktu ...

Oceňuji cíle - Pomáhat cíleně, posílit energetickou samostatnost ČR. Držet solidaritu, domácí a zahraniční. Ztratili jsme 8 let. Šílená strategie - Vše poroste, HDP samo nabobtná. Bude jenom lépe a tak to bude nejlépe. Rus nám bude posílat levný zdroj a dá pokoj. Co a proč řešit? Nejlépe vše rozdat, třeba i na dluh. Sečteno, neuvěřitelně neodpovědné a marnotratné. V podstatě přesná linka, jako za komunistů do r. 1989. Žvásty s projedenou budoucností ...

Přemýšlel jsem. Proč to po projevu - přepli do krčmy? Stůl štamgastů a jejich komentáře. Zaujal mne podivný človíček. Hýkal blekotavě a nesrozumitelně, cosi drmolil. Zvláštní jazyk, překladatel by byl vhodný. Utečenec, sektář? Slyšel jsem cosi o lžích. O tom, že bylo lépe a Fiala vede gang. Vedle seděla dobře učesaná dáma - páv si hověl na věšáku s klobouky. Nadšeně přitakávala. Vše vyvrcholilo, když opeřenec roztáhl svá péra - Opravdu krása! Vydal i skřehotavý zvuk z hrdla. Tu jsem přehled ztratil. Kdo vlastně do obrazovky mluví? Zklidnil jsem se - Vždyť je to jedno, ANO i efekt byl stejný ... :-)

4 2
možnosti
LH

Ta cílená pomoc bude vypadat jak pane Bucku? Že lidi co mají teplo z teplaren nedostanou nic, že lidi co bydlí v rekreačním objektu nedostanou nic?

2 1
možnosti
  • Počet článků 4819
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal