Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Navíc pokud hodnotí negativně projev premiéra Fialy lemplové, kteří v životě nic nedokázali, pak to vůbec nic neznamená. :-)

4 2
možnosti

Ano projev premiéra naopak vychvalují lidé typu Honzy Zieglera, kteří toho v životě tolik dokázali a na blogu iDnes pořád ještě dokazují...:-)

3 2
možnosti

Pokud se vynikající projev premiéra Fialy nelíbí jeho oponentům, kteří tuto zemi málem přivedli k finančnímu krachu, je to jenom dobře. :-)

3 1
možnosti
Foto

Jinak k projevu premiéra se vyjádřil i Jirka Paroubek a tentokrát s ním musím souhlasit... Projev k národu se moc nepovedl - Blog iDNES.cz

4 4
možnosti
Foto

No tak to je naprosto zásadní, že šašek Jirka komentuje kohosi, komu nesahá ani po fusekle.....

6 0
možnosti

Takže co jsme se dověděli: Klasika, za všechno zlé může Putin a Babiš, ale současná vláda nás zachrání. Energie se zdraží o 70 % - to v té první fázi, následně o další desítky procent. Zlý Putin vede dvě války - jednu proti Ukrajině a druhou proti západní civilizaci a světe div se, daří se mu. Vypadá to, že je schopen západní civilizaci ekonomicky stáhnout ke dnu a položit.

4 4
možnosti
Foto

Paní Němcová a není snad pravda, že za současnou situaci nese vinu Babiš a nikdo jiný a válka na Ukrajině se kterou nikdo ani ve snu nepočítal. Nebo ten šílený dluh udělali Marťani ??? Mně energie na příští rok zdražila čtvrtletně o 300 Kč.

3 1
možnosti
Foto

J29o53s88e96f 58B87á45r32t15a

23. 6. 2022 13:03

Premiér oznámil, že Putin proti nám vede ekonomickou válku. A není to naopak, že vedeme ekonomickou válku proti Rusku?

1 4
možnosti

Je to tak. Vedeme ji - ovšem po svém politologickém! A tak to také vypadá. Vede se ekonomická válka, ale škoda, že se nevěnuje tolik energie aby neumírali lidé.

3 1
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

3 2
možnosti
Foto

Známé rčení říká, že Pána Boha nic tak nepobaví, jako dlouholeté plány lidí. Za pár let se může Rusko změnit stejně rychle, jako se z přezbrojeného nacistického Německa stala demilitarizovaná Bundes Republik Deutschland. Vzápětí nastane v Naší Evropě zájem naplnit všechny dosud prázdné ropovody a plynovody, event. stavět další. Jenomže tehdy už budou energetické suroviny proudit v nedávno položených rourách směrem opačným.

2 4
možnosti
Foto

Pane Bicero no vyjste naivní. Rusko se mění od 16 století a změna nikde a Rusko se nikdy nezmění. Evropa dokáže rychle nahradit jak plyn tak i ropu. Rusko pokud jej bude chtít prodat bude muset je pod cenu. Ruko nemá kam vyvážet takový množství plynu. V Jaderské moři jsou obrovské zásoby ropy a plynu. Chorvatsko se chystá k těžbě.

4 3
možnosti

Poslouchal jsem a první otázka: proč to pan profesor povídá? Aha - je před dovolenýma, a on sděluje lidu českému, aby přes léto moc nerozhazoval, aby ho po příjezdu z Chorvatska a z Havaje neklepla při švestkách Pepka. OK. Varování Hezké. Ale nic nového mimo to, že chtějí pravičáci kontrolovat elektrárny, neřekl. Ani nezmínil, do jaké míry zaplatíme za válku a angažmá na Ukrajině - to jako by bylo samo sebou, že tam lijeme miliardy. Miliardy nalijeme tak Diagu Humánnímu - protože státu na nějaké té miliardě nezáleží. Myslím, že lid zírá - zejména nad tím, jak prodáváme levně elektřinu a draho ji nakupuijeme. Příště vyhraje zase Babiš s Okamurou, možná by měli komunisti se probrat z komatu a dát revanš.

6 2
možnosti

Čím dřív své peníze obyvatelé utratí, tím méně jim jich sežere inflace.

Čím víc stát elektráren nakoupí - tím větší zisk budou zahraniční spekulanti.

Fialova vláda stále nechápe, kde je příčina této inflace.

;-(

3 2
možnosti
Foto

,,Vlastně není co dodat."R^;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS