Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, nebylo nakonec líp, když kuřáci byli zalezlí ve svých rezervacích=putykách, než teď, kdy se kolem těchto putyk houfují a zamořují chodníky? Bydlet nad takouvouto hospodou, asi bych uvažoval o emigraci někam, kde je čistší vzduch, třeba poblíž nějaké uhelné elektrárny nebo skládky. Nebylo by bývalo výrazně lepší, kdyby volba byla na hospodském - jestli chce mít opiové doupě nebo hospodu, kam může jít i normální člověk třeba na večeři? Takhle se musí cestou nadýchat toho nejlepšího, nechat se posypat popelem a případně podpálit. Jeden příklad za všechny: před jistým lokálem v Karlíně na hlavní třídě to kdykoli vypadá tak, jako když tam vypukla demonstrace a došlo k samovznícení odpadu.

4 0
možnosti

Jo, ale jen do doby, než se zapálí. ;-D

2 0
možnosti

Nevím co přiměje pisatele, ke stvoření podobných patlanin. Asi to, že se někdo chopil tématu před ním a čtivost byla poměrně solidní.

Jinak si váš tupý článek, nedokáži vysvětlit.

5 1
možnosti

J40i47r17i 72T37i34c84h57y

21. 6. 2022 17:27

Jedinou tupost tu vidim v tomto prispevku.

2 5
možnosti
Foto

Pravda, kuřáci jsou smraďoši. A těch vajglů. Pak jsou tu ti opilci, kteří blijí tam i ode. I po nich to musí někdo uklídit a často za ně i chodit do práce. Také tu máme podnikatele v politice. Po nich zůstává leccos rozkradeno, a to musejí ostatní také zaplatit. Neměli bychom zapomínat ani na výrobce zbraní a obchodníci se zbraněmi, kterým bylo dovoleno z politických výšin například vyzbrojovat Rusko i navzdory embargu. Příprava Ruska na válku také něco stojí. Ukrajinu desetitisíce životů a občany zemí Evropy miliardy vynaložené na pomoc válečným uprchlíkům. Mezi lidmi jsou smraďoši. I smradi.

3 0
možnosti

Někdo má právo smrdet,někdo krafat hlouposti z pozice středu vesmíru.

10 1
možnosti

Tak si poposedněte mimo střed vesmíru, začněte vnímat i ostatní lidi kolem sebe a uvědomte si, že právo smrdět nemáte už nějaká ta léta na mnoha místech v republice.

1 0
možnosti

Já bych všechny ty kuřáky zakázal a když to nepomůže, tak je škrtit gumičkou do vlasů...

3 0
možnosti
Foto

Připadáte mi jak host na zahrádce před restaurací, který sotva dosedl, dožadoval se, aby asi dva přítomní kuřáci ihned uhasili cigarety. Podotýkám, že to bylo v době před plošným zákazem kouření a host nejedl. Navíc k němu kouř ani nedosáhl, protože byl proti větru a před kuřákem.

Ale neměl byste ve svém svatém tažení zůstat jen u kuřáků, existuje velká skupina právosmradů, kteří smrdí i bez kouře, a nemyslím tím různé bezdomovce, ale mnohdy i jedince v oblecích, šatech, či jinak "způsobně" oblečené bližní. A mnohdy je proti nim kuřák navoněnej frajer.

Tak jen do toho, rozšiřte si sortiment, nenadávejte jen kuřákům. Nebo, že byste se vyhýbal tomu, co se vás týká?

6 1
možnosti

Snažíte se tady obhajovat arogantní a bezohledné chování některých kuřáků tím, že občas smrdí i někdo jiný? Myslím, že by vám někdo měl bezohledně a svobodně vypustit "ducha" do obličeje někde v restauraci při obědě, abyste pochopil. Ale obávám se, že jako právosmrad byste v toma asi našel zálibu, což je smutné a nechutné.

2 5
možnosti

J59a18n 52B24u59r17d36a

21. 6. 2022 12:54

Ten text byl sušen v šuplíku od roku 2016?

0 1
možnosti

Za mě dobrý, ale kuřáci vám dají peknej záhul a kouř...;-D

5 0
možnosti

Je třeba ovšem napadnout principála Semaforu - Jiřího Suchého, Kytice !

"Kouřím. Na vzdory větru a bouřím. Kouřím. A ti kteří tomu dosud nenavykli? Nemají žádný ideál. A proto - Kouřím ... Opakuje se, carára ... :-)

6 0
možnosti

Pocházím rodiny, kde se bafalo. Potřeba hovořit s otcem problém, kde je? Osvědčené, jít tam, kde je nejvíce dýmu. Návštěva matky v ordinaci. Doktor v bílém pláštíku běžně v ordinaci bafal a školil - Nekuřte, hovoří vám lékař! Skončilo to, chválabohu .. Škodlivost, smradotvornost, není co řešit.

Lehce ovšem upozorňuji. Jaká je vlastně politika státu? Cigára-alkohol, jsou lehké drogy. Proč se přímo nezruší distribuce? Asi by byl výpadek daní? Nyní 30%, minimálně 3,36 Kč za cigaretu, tedy 67,20 Kč za krabičku. Co s pivem? Stát říká nekuř - pij alkohol, dokonce z národního klenotu Budvaru? Kuřák vadí, opilec jest vítán? Mj., ještě jsem neviděl rozvedené manželství za kuřáctví.

Dá se pokračovat. Co s tuky, cukrovinkami? Co se škodlivostí politických stran - KSČm? Tady zřejmě jde o právo volby. No dobře - A proč nemůže ujít kuřák do své bafající křmy a podobně nekuřák za těmi svými ? Jak to tedy vlastně je. Vypadá to, nejlépe si vzít půlitr budvara a jít do rudého koutku ? ... .:-)

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS