Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Nakupuji prakticky jen v super hyper. Nějaké ty malé obchůdky s pohádkovou českou obsluhou u nás nejsou. Ale nestěžuji si, super hyper mi na "kapitalismu" vadí nejméně. Atmosféru v "Lidlu" - aplikace, otevíráme, zavíráme pokladnu, nepokládejte další zboží ... beru s úsměvem. Kdyby můj nebožtík děda, velký kutil, viděl třeba Hornbach, tak by nevěřil (zvyklý na Rotta a Anděla).

0 0
možnosti
PK

Žádnou "okupaci" (viz pan Větvička) v tom nevidím. Po revoluci jsme měli jeden čas český řetězec s největším obratem v ČR a jak to skončilo. Jak dopadly slavné Priory? Přiznejme si že Němci jsou v tomto dobří - "žerou" i vytlačují i Rakušany - Billa, Spar, Meinl.

2 0
možnosti
Foto

Přestože v Česku mnohé super a hypermarkety /hytlermarkety/ převážně německých vlastníků působí již od roku 1991 - i nadále se k nám českým zákazníkům chovají nevšedně povýšeně a fest neslušně jako k pohunkům. ;-(

0 5
možnosti
MP

Proč myslíte? Já jsem se s povýšenectvím a neslušností nikdy nesetkal. A to nakupuji v Kauflandu denně. Myslím, že německý majitel Kauflandu, pan Dieter Schwarz, je naopak velmi slušný člověk.

3 0
možnosti
RN

Nevzpomínám si, že bych v některém hypermarketu kdy viděl turnikety...

0 3
možnosti
MP

R^ Tak to jsi mě pobavil, Viléme :-). Já jsem ten název nikdy neslyšel, konzultoval jsem to právě se synem a také to nezná. Takže je to asi moravská specialita :-). Ale každopádně je to dobré. Zdravím Tě srdečně!

2 0
možnosti
Foto

Zdravím tě Miroslave:-):-). O kousek níže reaguje kolega Ladislav několikanásobný bloger roku. Ten mi nasadil ty brýle, díky kterým lépe vidím:-):-)

2 1
možnosti
JV

J37i94r71i 64V62r59a96b59e60c

15. 6. 2022 14:02

Ten název používají jen ubožáci, těm doporučuji ruské supermarkety. Tam je větší výběr a levněji. Straníci dostávají slevu 3%.

2 0
možnosti
Foto

Velice dobře jsi to vystihnul. Název hytlermarket jsem začal používat, protože tak jako hytlerovy tanky, tak i markety jsou symbolem okupace. Tentokrát té ekonomické...

6 9
možnosti
VS

Předpokládám, že když vám to tak připadá, projevil jste tu pravou zásadovost pravého vlastence a zmíněné obchodní řetězce důsledně bojkotujete. Nebo jste se s okupací smířil a i vy svým grošem podporujete imperialistického uzurpátora?

11 1
možnosti
Foto

;-D Přidávám si Vás do oblíbených... Karma.

1 0
možnosti
Foto

To mě velmi těší:-):-)

0 0
možnosti
Foto

Mnohokrát jsem přemýšlel, jak toto téma inteligentně zpracovat, povedlo se Vám to, pane Raveku:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Jakýpak pane Raveku. Libozvučněji by mi znělo Viléme:-):-) Co vy nato?:-)

1 0
možnosti