Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mám právo říct NE. I placení daní.

2 1
možnosti
PC

Naprostý souhlas R^- a platí to nejen v této konkrétní záležitosti.

7 1
možnosti
Foto

Tak schválně, kdo se tady hlásí, že che do toho cirkusovýho manžleství s duhovou svatozáří vstoupit. Nikdo? Kde jsou ty tisíce nebinárních dvojic, které se přilepily k sobě vteřinovým lepidlem? Já jsem homosexuál a když slyším Walka říkat můj manžel, je to autentický, intenzivní zážitek Samuela Becketa, nabprostě bizardnosti a komičnosti, když si nechám od cesty všechny menšinové theologické a formálně logické argumenty.

3 1
možnosti
EH

Můj známý se nechce registrovat, ale do manželství by šel. Takových je asi dost, kteří chtějí používat pojmy jako většina a nechtějí trčet v nějaké speciální kategorii pro homosexuály.

Něco jako nesezdaní používají pojmy typu "tchyně, švagr" a nikdo tu nebrojí, že na to nemají právo.

2 2
možnosti
Foto

paní Kovářová hezky píše, jinde to formulovala lépe, tanhle článek má ale náladu Palachova pohřbu, a autorka se staví do role oběti, která je tak charakteristická pro tu slizkou kampaň. Zapějme si píseň půjdu do Glóbusu od Baumaxy a buďme veselé mysli.

0 3
možnosti
Foto

Autorka se představila jako hysterka.:-/

1 7
možnosti
EH

Pokrok nezastavíte. ;-D

Zastupujete všechny ženy, které před sto lety brojily proti ženám studentkám, proti volebnímu právu pro všechny, proti možnosti se rozvést...

Dneska všechny tyto věci bereme jako samozřejmost. Za pár desítek let bude samozřejmost, že dva dospělí jedinci uzavřou nebo rozvedou MANŽELSTVÍ.

Pokud chceme argumentovat bohem, svátostí smlouvy apod., museli bychom zrušit možnost toho rozvodu. Když chránit rodinu, tak pořádně. ;-)

6 7
možnosti
JG

Díky bezbřehé toleranci dnes máme registrovaných více než 70 pohlaví. A to rozhodně není pokrok, si myslím. To je šílenost

5 0
možnosti
Foto

Dočetla jsem to k tomu "protože mi vyhovuje současný stav a nechci žádné změny."

Takovou hloupost bych od právničky, dokonce bývalé ministryně, nečekala. Mohu se zeptat, jak by se vás osobně ta změna dotkla, že proti ní tak hystericky bojujete?

9 15
možnosti
ST

Problémem dnešní doby je, že různé odchylky jsou vnucovány majoritě jako standard, a z údajně omezovaných se stávají omezovatelé.

14 5
možnosti
Foto

To jako myslíte, že kdyby homosexuálové dostali právo uzavírat sňatky, že by pak zakázali uzavírat sňatky heterosexuálům? No, pravda je, že kdyby se homosexuálové chovali stejně, jako dnes hetero, tak by to klidně mohli chtít zakázat...

2 4
možnosti