Diskuse

O Luciferovi 1.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lucifer = nositel světla. Bolest může přinášet sebereflexi. Ale co nám přináší Lucifer Putin rozhodně nevím!

0 0
možnosti
Foto

Bohumír Šimek díky za Váš vtip, co přináší? Možná množství dalších otázek, aby mysl nezahálela :-/.

0 0
možnosti

Vsichni jsme "Jedno", proto v nas vsech je zavist, zloba, krutost, lhostejnost. V kazdem z nas je jenom Jina davka zapornych vlastnosti. Kdyby to tak nebylo, tak by neexistovaly krivdy, zabijeni, tudiz valky. Vetsina lidi by se dokazala proti krutosti postavit, a zlo by namelo sanci. Bylo by v mensine, nebo by neesistovalo.Ale protoze jsme nacihli luciforovo egoismem, nehasime co nas nepali.

1 0
možnosti

Na svět přicházíme jako tabula rasa, do které dělají vrypy rodičové, učitelky, přátelé, spolupracovníci... a nějak jsme poskládáni. Někdo lépe, někdo hůře. Přemýšlím, jak je to s tou naší determinací a svobodnou vůlí. Já děkuji Bohu za ty, které složil v pravdě a lásce! :-):-)

1 0
možnosti

Pravdivé a laskavéR^ Trpíme, protože jsme svá srdce neotevřeli lásce? Proč vlastně, čeho se bojíme? Pustit se té kontroly, zvyklostí, nebo se bojíme neznámého, nového? Tak se pusťme, odpusťme si a přijměme radost a lásku, uleví se nám. Jo a těším se na Lucifera 2,3, ....

3 0
možnosti
Foto

Jan Tichý 8-o Vy jste boží, že nemám slov! Děkuji srdečněV, dvojka už se rodí, a trojka snad nebude třeba :-D !

0 0
možnosti
Foto

Perfektní úvaha. Poučím se a přijmu jím nesené světlo skrze bolest, kterou přinesl? Různorodost Světlonošů je stejná jako množství lidí, byť se stále jedná "jen" o Lucifera. Jsem všichni stejní a zároveň ne. Každý s jinou bolestí a přístupem k ní. R^ Zajímavé, Maruška je jedno z automaticky mile zdrobnělých jmen.

2 0
možnosti
Foto

Jaroslav Červenka R^Vy mě bavíte! Nejdřív "perfektní" úvaha, a pak Maruška automaticky a mile ... Je to tenhle smajl, že se jako řehtá hodně ale stále laskavě;-D? Jestli má jen vyplazný jazyk, tak neplatí! A děkuji Vám srdečněV

0 0
možnosti
Foto

Paní Marie, přečetl jsem si Váš článek poté, co jsem strávil celý víkend na turnajích a musím bohužel konstatovat, že jeden z mých svěřenců je také "Lucifer." A nedá se říct a nedá si říct.

3 0
možnosti

Vidíte vodu, nebe, sebe... V Krásný blog, Maruško. R^

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS