Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PF

Ja jsem kus musel cist dvakrat, pac jsem tomu nejak nerozumnel. (Rozumim teda tomu, ze "posouvat se dopredu" je pleonasmus jak Brno, jestli si to po sobe autor a nechal to tam, obavam se trochu o jeho logickej usudek. A mraky dalsich mist. Ale to je fuk.) Pochopil jsem to tak, ze kdyz lekar vyjevi nazor na inflaci, je to vic, nez kdyz to udela strojvudce, protoze lekar nema jen VSZ, ale opravdickou vysokou skolu. Jinymi slovy - kdyz jsem lekar, jsem odbornik na vsechno, protoze mam akademicke vzdelani, umim argumentovat a mam to v hlave srovnany. Pochopil jsem to spravne? Jestli jo, zapada mi to presne do my zkusenosti - ja jsem doktor, ty bud zticha. Proc pouzivat ten eufemismus VSZ? Proc nerikat rovnou lidi bez vysoky skoly? Elitarstvi z toho zapacha na deset kilometru.

10 0
možnosti
PS

Viz někteří lékaři zde na blogu...zvláštní, ze Moravští experti...většinou.

0 0
možnosti
MK

Mám řešení:

Celých 10,5 milionů Čechů vystuduje medicínu. A všichni budeme vzdělaní lékaři. To bude paráda. A nikdo už nikdy nebude mít problémy s čímkoliv.

A kdo nám například opraví rozbitou střechu??? Kolegium lékařů (tedy celý stát) se sejde – a už něco vymyslí. Však budou všichni chytří a moudří.

:-)

4 1
možnosti
Foto

Střechu opraví doktoři, ptože nebudou mít jinak co dělat.

0 0
možnosti
MS

tak jsem se po čase mrknul na tuto diskusi a podle toho, co tu dostává nejvíc plusů a jaké jsou tu názory, musím se smutkem konstatovat, že základy ekonomie by se měly vyučovat radši už na základní škole.

4 1
možnosti
MB

Toliko uražené ješitnosti :D Jde vidět, že jste uhodil hřebík na pomyslnou hlavičku :D

2 4
možnosti

Z diskuse je patrné, kolik čtenářů se v článku poznalo :)

7 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 3
možnosti
DF

D55a95v57i78d 39F88o84r73t

13. 6. 2022 9:26

Evidentne jste nepochopil myslenku...

3 0
možnosti

Inflace je vsude. Penize tiskli i nevoleni tzv. moudri a vzdelani centralni bankeri, nezavisli na vlade. A ti predevsim. Oni chteli zvednout ekonomiku tomto zpusobem

1 2
možnosti

To je ale blabol. Technicke znalosti lze naucit ve skole, moudrosti lze naucit jen vlastnim zitim. Otresna uroven tohoto cloveka.

5 9
možnosti
JU

S článkem principiálně souhlasím, ale teda nemyslím si, že by za inflaci mohli nevzdělaní lidé. Nicméně existují situace, kdy odborník je zcela nepoužitelný. Stává se to většinou tehdy, když podlehne nějaké ideologii nebo osobnímu přesvědčení. Jinak řečeno, když se přání stává otcem myšlenky. Znám mnoho odborníků, kteří tomu podlehli a jejich výstupy se následně staly bezcennými.

6 2
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 32,04
  • Průměrná čtenost 6280x
Martin Vavruša, chirurg, všeobecný praktický lékař a urgentista. Ředitel privátní kliniky Xyrix. Léčím své klienty-pacienty v Sudetech na obou stranách hranice. V mé DNA je zakódována úcta ke svobodě a svobodnému názoru každého člověka; svoboda je pro mě nejvyšší hodnotou.

Seznam rubrik