Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nesmíte číst zprávy a přitom nesouhlasně vrtět hlavou! :-)

5 0
možnosti
Foto

Zprávy už nečtu. Radši.

0 0
možnosti
Foto

Právě, že vůbec nic. Ono samo.;-D

1 0
možnosti
MK

Hele, nevím, čím mažeš, ale já používám modrý gel Alpa, za pár korun. Žádné drahé zlaté krémy německé kvality;-D. Gel si sama vmasíruju do krční páteře, po chvilce to pěkně hřeje, případně dám elektrickou deku nebo šálu. Možná by to šlo zatejpovat, ale to by ti někdo musel udělat. Koukni na nějaká videa.

1 0
možnosti
Foto

Dík. Tchyně mi to namazala voltarenem, nějaké turbo dokonce, tak uvidím.:-)

0 0
možnosti
Foto

Šárko, Šárko, ty to vedeš. :-)Musíš změnit oblíbenou polohu a cvičit. A předtím navštívit rehabilitaci, kde tě vyšetří a řeknou ti jak. Já mám po úrazech ze sportu poškozenou krční i bederní páteř, takže vím, o čem mluvím (píšu). Jako první pomoc zkus takzvanou zásuvku https://www.fyzioklinika.cz/cviceni/118-zasuvka-vsede Osvědčili se mi i různé infra a bio lampy a nejlepší mazání je Muay Cream. A když nic z toho nepomůže, zajeď si do Pelhřimova. https://www.mupe.cz/navstivte-proslule-pelhrimovske-krematorium-a-zbavte-se-starosti/d-25193 Zdraví doktor Bolíto.

4 0
možnosti
Foto

R^

Jako bys nevěděl, že v Pelhřimově žádné krematorium není.;-D

1 0
možnosti
Foto

Zvykejte si, líp už bylo.:-)

2 0
možnosti
Foto

R^Když jsem byl mlaďas, tak táta chodil k doktorovi s příznačným jménem. Jmenoval se Nápravník a uměl tyhle problémy napravit za pár minut. Jenomže to už je dávno a ten člověk už určitě nedělá, tedy pokud je ještě naživu.:-)

1 0
možnosti
Foto

Masáž krku by to chtělo. Ale nejsou lidi.:-)

1 0
možnosti

Bolesti vás to nezbaví, ale sdílené útrapy se vždy jednodušeji zvládají...

Já si totiž o víkendu někde namohl achilovku a proto když jsem šel ráno pro chleba, hůře vidící děti jdoucí do školy volaly "Maminko, Pejrak z Angeliky je těhotnej !!!"

Zrovna teď, když jsem začal chodit pěšky. Zkusím večer to mazání, to mě docela zaujalo. Měli ho minulej tejden půllitrovku v akci v Kauflandu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 138
  • Celková karma 24,74
  • Průměrná čtenost 5371x
Zasloužilá matka osmi dětí (tří vlastních a pěti vyvdaných). Průvodčí v tyrkysových "vobludách." Autorka knihy Cesta do blikajícího pekla. Druhá kniha-Tajemství domu v L. vyjde již brzy.

Seznam rubrik