Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Reagovat na pana Paroubka je naprosto zbytečné. Nikdy nikomu neodpoví.

6 0
možnosti
ST

Ano, máte pravdu. Podezírám p. Paroubka, že jeho články zde jsou jen provokace, aby vzbudil alespoň nějaký zájem. Někdy se nereagovat prostě ale nedá...

4 0
možnosti
Foto

Státníky zemičky s pár miliony obyvatel nebude poslouchat nikdo.

3 1
možnosti
Foto

Ono záleží na tom, má-li ta zemička atomovku nebo ne. :-)

0 0
možnosti
ST

"Hlavním podnětem k válečnému zásahu Ruska bylo to, že se cítilo být ohroženo připravovaným vstupem Ukrajiny do NATO."

Já myslel, že to byla "nutná denacifikace" Ukrajiny...

Jak jste na to prosím přišel? Ukrajina před dubnem 22 požádala o vstup do NATO? Členské státy začaly tuto žádost řešit?

Aneb, Vy jste stejný demagog jako zde přítomný s. Kobza, a jeho "prokurátoři kteří namísto nezávislých soudů, rozhodují o případech".

14 1
možnosti
JL

Dobre rano, pane Paroubku. Jiste jste procitnul, tak mohu vam napsat neco o vasi teorii po vstupu Ukrajiny do NATA. Ty zakladny by opravdu byly proti Rusku. NATO je obrany blok proti ruske vybojove mentalite.

Je zajimave vase opomenuti nad stejnym problemem v obracenem gardu, kdy ruske rakety jsou na dostrel hlavnich mest Evropy.

"Konigsberg" zalozeny nasim kralem Premyslem Otakarem II a okupovany sovety od konce WWII. Dnes Kaliningrad, to aby originalni nazev nepripominal slavne nemecke rytire.

Dnes uzemi plne ruskych raket, ktere opravdu mohou zasahnout ty dulezita mista v Evrope. To muze byt jeden zdulezitych bodu pro mir v na tomto kontinente.

Vim o tezkosti vam neco navrhovat. Vase sila mysleni je stale silna, jako byla v dobe vaseho spravovani te jidelny. To si stale myslite. Ale to je jiz tak davno, ze jste jiz na to asi zapomel. To se stava vekem. To je ten ukrutny nepritel. Pamatujte si to!!!

7 0
možnosti
JT

J94i77r38i 35T53i79c97h90y

3. 6. 2022 16:36

Paroubek si zavaril. Nepostavil se do siku tech jednonazorovych fanatiku, kdyz vyjadril ponekud jiny rozbor, takze oni ted misto uvedeni svych nazoru jen vykrikuji o zvraceni a podobnych inteligentich reakcich.

5 14
možnosti
Foto

To bude tím, že nám, vykřikujícím, na rozdíl od pana Paroubka, chybí ten jeho pověstný sexy mozek.:-)

10 1
možnosti
MS

Navzdory všem zdejším dedukcím, prognózám, shrnování a mlácení prázdné slámy jsem rád za Zelenskeho video, že tu i po 100 dnech stále je a budu se škodolibě smát i dalším podobným dedukcím a kolaborantskému naříkání jak prodlužování války všechno zdražilo. Jen ať se to všechno zdraží pořádně, ať odmítači vojsk NATO hezky řeší každou korunu a dobře jim tak. Ze srdce jim to přeju. Já si peníze navíc vydělám a ostatní ať na blogu řvou jak se Ukrajina se Zelenskeho videem dosud nevzdala.

6 0
možnosti
JL

A za hrst laciného plynu, prodal by Ukrajinu.

11 0
možnosti
Foto

Ten? Ten by prodal i vlastní čest, kdyby ji ještě měl.

10 0
možnosti
MB

Jiří Paroubek - "Rusové nás asi poslouchat nebudou, ale Ukrajinci by mohli" ... W. Churchill - „Nemohu vám slíbit nic než krev, dřinu, pot a slzy, Budeme bránit náš ostrov za jakoukoli cenu, budeme bojovat na plážích, budeme bojovat na polích, ve městech i v kopcích, ale nikdy se nevzdáme,“ ...

Přeposlal bych tento blog Zelenskému. Co si vybere, těžko říci, tak z hlavy. Autora zase do Kremlu. S Mnichovem, zkušenosti nepochybně má. Zřejmě taky hodně četl, něco o Čurdovi ... :-)

4 0
možnosti
Foto

On i Viliam Gerik by byl pro pana Paroubka fajn parťákem...

2 0
možnosti
FL

"...to, že Rusové nepřipustí, že by se Ukrajina stala součástí Západu, a že ji raději zničí, předvídal již politolog John J. Mearsheimer v roce 2015. A prosazoval, aby se USA nesnažily Ukrajinu od Ruska oddělit."

V článku je odkaz na původní zdroj:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Znici-Ukrajinu-zaznelo-v-roce-2015-z-USA-Zapad-byl-varovan-at-si-s-Ruskem-nehraje-695542

------

IMHO, nejsem úplně přesvědčen, že Putinovi vadilo pouze možné členství v NATO, to by to celé vypadalo jinak. Takže válka by pravděpodobně byla i tak na 95%. Ale je tam těch 5% že mají pravdu Paroubek i ten analytik. Ale nejsem zastáncem uzavření míru za této situace, o míru se musí rozhodnout Ukrajinci a my bychom je měli ve vlastním zájmu podporovat

0 1
možnosti
Foto

Škoda, že už nad vašimi články nemohu ani zvracet. Už nemám ani žluč...:-/Rv

12 6
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,33
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik