Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Nejen "Chvilkaři", pordporují paní Nerudovou - je rovněž favoritkou ultralevicového a feministického magzínu Heroine:

https://www.heroine.cz/zena-a-svet/5161-danuse-nerudova-je-prvni-ceskou-prezidentkou-heroine

3 1
možnosti
JV

Nezapomeňte na Soroše a ilumináty;-DR^

6 0
možnosti
ZD

No uvidíme. Všímám si jevu, který se naplno projevil v minulé volbě. Různá známá jména (pan Horáček apod.) na sebe nalákají část voličů, objíždějí, slibují. Následně, těsně před koncem kampaně to odpískají s tím, aby ti co je nalákali hodili hlas předem domluveného/domluvené!

A pro normální lidi je informace, že je paní Nerudová podporována Chvilkaři polibkem volební smrti. Nechutný politický projekt !

14 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
18 10
možnosti
Foto

Trochu laciný titulek (ale rozumím, titulek musí nalákat čtenáře), ale rozbor docela kvalifikovaný. Já se rovněž v mých předpovědích téměř nikdy nemýlím, takže příštím českým prezidentem bude (autentický) levicový kandidát, nečlen KSČ a to splňuje (zatím) pouze J. Středula. JInak pokud se Bureš dostane do druhého kola, tak jej porazí kdokoliv (asi jen Pitomio by měl problém... :-)).

2 2
možnosti
Foto

S Babišem je to logické. Má cca 30% pevných příznivců a 70% nesmiřitelných odpůrců. Pokud je chytrý, nebude ani kandidovat. Středula má nelíbivý kukuč a je odborář a proto bych na něj nevsadil.

7 0
možnosti
MB

Skutečně dotaz mne, normálního člověka. Jak může uvažovat agent Bureš? Osoba, která se není schopna prokázat Lustračním osvědčením. Už obrovské rozpaky, kdy má vlastně položit kytku k nohám TGM, nebo obětem režimu 1948-1989? Lépe brzo ráno, nebo nejlépe v noci? Celoživotní imunita pak odpovídá na vše. Takový blahobytný, obytňák, že ano ... :-)

13 2
možnosti
OU
HH

Odlišný názor na Vrbětice...to je fakt super glosa...

1 1
možnosti
IS

Tak prý házení bláta na Babiše. Na té dotační pijavici prý není co seriózně kritizovat. Ale krádeži lithia ten náš spasitel zabránil velkolepě. Chránil ho vlastním tělem. Prchal mu k tomu svítil. Čau lidi.;-D

19 1
možnosti
VH

Ne, ne, ne a stokrát Ne. Nechci 33 let po převlečení kabátů žádného STBáka ani komunistu. Experiment s agenty z Prognostického ústavu navždy stačil...Rv

17 0
možnosti
Foto

U generála Petra Pavla jste správně zmínil dávné členství v KSČ. Otázkou je, proč jste totéž cudně zamlčel jak u Vašeho hlavního favorita Andreje Babiše, tak i u na první pohled nevýznamného Hynka Blaška.

28 0
možnosti
Foto

U Babiše je to všeobecně známé au Hynka Blaška jsem to nevěděl. Ale od toho jsou diskutéři, aby mi to sdělili.

2 0
možnosti
Foto

Držte se raději toho notového papíru.

14 4
možnosti
JO

Raději ani toho ne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik